ROBERT TURCESCU, INCA O DEZVALUIRE BOMBA

ROBERT TURCESCU

Jurnalistul Robert Turcescu continua seria dezvaluirilor, de aceasta data cu referire la  modul in care au fost transmise unele „indicatii” la un post de televiziune, precizand ca o anumita persoana „inrosea telefoanele” dupa emisiunile in care „indicatiile” nu erau respectate. Intr-o discutie cu Ion Cristoiu in emisiunea 100%, difuzata la Nasul TV, Robert Turcescu a povestit un episod cu Victor Ponta din perioada in care lucra la postul B1 TV, episod despre care s-a discutat intre jurnalisti, insa care nu a fost prezentat niciodata public, noteaza cei de la reportervirtual.ro, care prezinta declaratiile lui Robert Turcescu despre modul in care premierul Victor Ponta ar fi dat „indicatii” unor televiziuni.

Redam mai jos textul integral:

“Va spun eu un caz foarte clar. Ponta a dat indicatii, in legatura cu povestea cu plagiatul, pana si in B1 TV si in alte televiziuni. Era asa: se poate discuta despre orice, despre guvernare, dar nu cumva sa vorbeasca vreunul despre plagiat sau despre familia extinsa, eventual despre afaceri ale familiei Ponta, ale lui Tata socru’ (Ilie Sarbu – n.r) si asa mai departe…

Citeste si: ROBERT TURCESCU acuza staff-ul de campanie PSD ca a blocat DEZBATEREA de pe B1 Tv

Si atunci toata lumea combatea, pe guvernare, pe marile probleme de guvernare ale lui Ponta… Domne, dar cand ziceam vreo chestie despre plagiatul lui Ponta se-nrosea telefonul… Se inrosea telefonul! «Dom’ne, pai n-am zis ca nu discutam despre plagiat?». Pai cum sa nu discutam despre plagiat?! Uite ca am trait ziua in care, doamnelor si domnilor, insusi domnul Ponta isi admite, sigur, nu-si admite, de fapt a cerut sa-i fie retras titlul de doctor”.

Contactat dupa emisiune, Robert Turcescu a spus, potrivit reportervirtual.ro, ca isi sustine afirmatiile, dar ca nu vrea sa detalieze deocamdata despre modul in care au fost transmise aceste „indicatii” si despre cine „inrosea telefoanele” dupa emisiunile in care „indicatiile” nu erau respectate.

Citeste si: EL ESTE OFITERUL ACOPERIT DESPRE CARE VORBESTE TRAIAN BASESCU. DEZVALUIREA A FOST FACUTA DE OPOZITIE

Ulterior, Sorin Oancea, unul dintre actionarii postului, a transmis catre site-ul reportervirtual.ro: “Toate emisiunile postului sunt inregistrate pe site-ul b1tv.ro. Puteti verifica personal daca vreti sa fiti corecti si bine intentionati”.