ROBERT TURCESCU, LOVITURA neasteptata pentru ANTENA 3

ROBERT TURCESCU, LOVITURA neasteptata pentru ANTENA 3

Un jurnalist de la Antena 3 a fost invins de Robert Turcescu, dupa ce a reclamat un ”atac absolut mizerabil” al jurnalistului. Oana Stancu, caci despre ea este vorba, a pierdut un proces cu Robert Turcescu, pe care tot ea il initiase, fiind nevoita sa plateasca cheltuielile de judecata in valoare de 4.340 de lei, scrie paginademedia.ro.

Oana Stancu a decis sa il dea in judecata pe Turcescu dupa ce acesta a scris pe blog ca jurnalista a facut mai multe emisiuni ”la comanda” despre Nelu Iordache, santajandu-l pe omul de afaceri. ”Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia”, a scris atunci Turcescu, conform paginademedia.ro.

Mondo News iti recomanda si: ROBERT TURCESCU PUBLICA DOCUMENTE INCENDIARE: TRUSTUL FAMILIEI VOICULESCU A INCASAT 1,5 MILIOANE DE EURO DE LA BLUE AIR SI NELU IORDACHE

Reactia Oanei Stancu a fost prompta, venind intr-o interventie telefonica la Antena 3. ”il actionez in judecata pe Robert Turcescu pentru afirmatiile de pe blogul acestuia. Nu e vorba numai de faptul ca niciun cuvant nu e adevarat, dar este vorba de un atac absolut mizerabil la adresa mea si a familiei mele. il dau in judecata convinsa fiind ca instanta il va obliga sa retraga afirmatiile facute, sa ceara scuze publice si sa plateasca daune morale. Este absolut de nepermis. Nu este niciun cuvant adevarat. Nu e vorba decat de o inventie marsava. Vom merge in instanta si vreau sa-l vad cum se va apara pentru inventiile scrise la adresa mea”, a declarat Oana Stancu.

Tribunalul Bucuresti a decis, insa, ca actiunea Oanei Stancu este neintemeiata si, in plus, a obligat reclamanta la plata a 4.340 de lei, reprezentand cheltuieli de judecata. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata in 30 de zile.

Citeste si: ROBERT TURCESCU, INCA O DEZVALUIRE BOMBA