Robert Turcescu NU va fi pus sub ACUZARE in scandalul “ofiterului acoperit”

Procurorul general al Romaniei, TIBERIU NITU, sustine ca PICCJ NU S-A SESIZAT DIN OFICIU in cazul afirmatiilor lui ROBERT TURCESCU deoarece s-a apreciat ca ele nu sunt de natura sa constituie infractiuni.

“In ceea ce privește decizia privind afirmatiile jurnalistului, aceea am luat-o. NU NE-AM SESIZAT DIN OFICIU, intrucat am apreciat ca acele imprejurari nu sunt de natura sa constituie infractiuni”, a afirmat NITU, la sosirea la CSM.

Citeste si: AU DEZINFORMAT! DEZVALUIRE BOMBA DESPRE VIATA PRIVATA A LUI ROBERT TURCESCU

Referitor la sesizarile depuse de parlamentarii Ilie Nastase si Madalin Voicu pe acelasi subiect, NITU a precizat ca in acest caz nu a fost facuta o plangere, ci i s-a cerut sa analizeze situatia si sa apere siguranta nationala.

“O decizie fata de sesizarea domnilor nu e de luat. Domnii m-au sesizat si m-au rugat sa am grija sa veghez ca siguranta nationala sa fie aparata si sa analizez situatia creata. Nu au facut o plangere si nu mi-au cerut nimic. Pur si simplu, in calitate de parlamentari, mi-au solicitat sa verific si sa apar siguranta nationala”, a adaugat TIBERIU NITU, potrivit b1.ro.

Pe 23 septembrie, procurorul general a precizat ca Parchetul instantei supreme evalueaza situatia in cazul lui ROBERT TURCESCU, dupa ce acesta a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit. El a mai spus ca va comunica daca va fi luata o decizie privind o eventuala ancheta pentru o infractiune. 

Citeste si: CE PLANURI AU ROBERT TURCESCU SI OANA NITA DUPA NUNTA

ROBERT TURCESCU a anuntat la 21 septembrie, pe blogul sau, ca a fost locotenent-colonel sub acoperire, publicand si o serie de documente in acest sens.