ROBERT TURCESCU: Traiesc CELE MAI FRUMOASE ZILE de dupa nasterea copilului meu

ROBERT TURCESCU a declarat miercuri pentru postul B1 TV ca traieste ”cele mai frumoase zile” de dupa nasterea copilului sau si a reiterat faptul ca se simte eliberat dupa ce a recunoscut ca a fost ofiter sub acoperire.

”Eu, asa cum am mai spus si cum am spus la B1 prima oara, in emisiunea Sorinei Matei, am dat jos un rucsac cu pietre din spate. Mai mult nu mai am de spus, nu am urmarit ce se spune pe posturile de stiri, mi-am luat o pauza de respiratie si ma bucur de acest lucru, dar nu am disparut, sunt acasa, sunt aici. Nu sunt fugar in momentul de fata. Sunt cele mai frumoase zile ale sufletului meu dupa nasterea copilului meu. Sunt un om linistit si sper sa fie la fel in continuare. Le doresc tuturor celor care poarta intr-un fel sau la un moment dat poveri sa aiba parte de bucuria de a se simti eliberati”, a spus Turcescu.

Citeste si: ROBERT TURCESCU a facut primele declaratii dupa ce a recunoscut ca este OFITER ACOPERIT

Intrebat despre ce le transmite oamenilor care sunt dezamagiti de atitudinea sa si de marturisirile pe care le-a facut, acesta a spus ca ”este dreptul fiecaruia in momentul de fata sa judece lucrurile. Eu nu am sa le spun ca sunt in momentul asta nici suparat pe cei pe care poate sunt dezamagiti sau dezamagit de dezamagirea lor, nu ma bucur de bucuria celor care sunt intr-un fel sau altul de partea mea. Le multumesc tuturor si ii las sa judece ei insisi si in ceea ce ma priveste vreau sa ma judece un judecator drept”.

ROBERT TURCESCU a explicat ca se va supune tuturor demersurilor juridice dupa aceste dezvaluiri, precizand ca nu mai are lucruri noi de marturisit.

Citeste si: TEODOR MELESCANU: NU EXISTA la ora actuala NICIUN OFITER ACOPERIT din partea SIE nici in Guvern, nici in Parlament si nici in presa

”Probabil, daca s-a sesizat Parchetul General si voi primi o invitatie, ma voi supune tuturor lucrurilor care tin de demersul normal intr-o astfel de situatie. Inafara lucrurilor pe care le-am declarat in emisiunea Sorinei Matei si pe care le declar si acum nu am ce sa comentez decat in fata celor care ma vor pune sa spun adevarul si numai adevarul. Si le voi spune adevarul”, a completat jurnalistul.

„Dumnezeu rade de noi cand ne facem planuri. Deocamdata ma pregatesc sa culeg vita de vie ca sta sa cada boabele”, a mai spus acesta, intrebat de planurile sale pentru viitorul apropiat.

Sursa foto: jurnalul.ro