ROBERT VILCEANU: “Imi cer scuze fata de milioanele de suporteri stelisti”

ROBERT VILCEANU, mijlocasul de 17 ani al STELEI care s-a pozat in oglinda imbracat intr-un tricou al marii rivale, Dinamo, si-a cerut scuze fata de suporterii echipei campioane.

ROBERT VILCEANU a postat imaginea acum cateva luni pe o retea de socializare, insa a sters-o la cateva zile distanta, dupa ce a intrat in vederile primei echipe a ros-albastrilor. Promitatorul mijlocas al echipei STEAUA a publicat pe facebook o scrisoare deschisa prin care isi cere scuze fanilor si ii asigura ca este stelist adevarat.

“In primul rand vreau sa incep prin a-mi cere SCUZE fata de milioanele de suporteri stelisti fata de care am facut un gest NECUGETAT in momentul in care am facut cea mai PROASTA fotografie din viata mea. Pentru cei care ma cunosc personal este inutil sa le mai spun ceva referitor la NEFERICITUL incident care mi-a atras antipatia voastra, a stelistilor, insa cei care m-au judecat, ma judeca si ma vor judeca o vreme de acum incolo sa stie ca sunt un stelist adevarat, dedicat formatiei la care m-am format ca jucator, ca om si ca viitor profesionist.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI va avea un nou ECHIPAMENT de joc pentru meciurile din DEPLASARE.FOTO 

Totodata as vrea sa imi cer SCUZE fata de conducerea clubului, de staff-ul tehnic, de colegi si de familia mea (care a fost primul si cel mai aprig critic al meu dupa EROAREA imensa pe care am comis-o!).

As vrea sa transmit intregii suflari ros-albastre ca sunt un stelist pur-sange, iar evolutiile mele in tricoul celei mai iubite echipe din Romania stau la baza celor afirmate pana acum si vor sta si de acum incolo. Nu trebuie sa fiu judecat pentru o greseala copilareasca pe care am facut-o intr-un moment de proasta inspiratie. Cel mai important este ca lumea sa ma judece pentru evolutiile mele in tricoul Stelei, un club la care am dat prima oara cu piciorul in minge si am invatat ce inseamna sa fii fotbalist.

Sunt nascut si crescut in Ghencea la o aruncatura de bat de Templul fotbalului romanesc, principala mea religie fiind cea ros-albastra. Foarte putina putina stie ca am refuzat, de-a lungul scurtei mele cariere, oferte insistente de la dINAMO, dar si din strainatate, pentru ca visul meu este sa imi fac intai datoria fata echipa pe care o IUBESC si o respect mai presus de orice.

Citeste si: GIEDRIUS ARLAUSKIS este noul PORTAR al STELEI BUCURESTI 

In loc de incheiere vreau sa le mai transmit tuturor suporterilor ca aceasta GRESEALA va ramane UNICA din cariera mea si ca nu se va mai repeta NICIODATA, asa cum vreau sa ii asigur ca nu voi evolua NICIODATA pentru rivalii din Groapa.

Mi-as dori ca aceia care au profitat la maximum de acesta greseala uriasa pe care am facut-o sa dea dovada de PROFESIONALISM si sa preia aceasta scrisoare deschisa pe care o adresez tuturor.”

…I-am UMILIT de cate ori am avut ocazia!”

Sursa foto: gsp.ro