Robin Williams s-a sinucis prin SPANZURARE – ancheta

Actorul american ROBIN WILLIAMS s-a sinucis prin SPANZURARE la 11 august, iar in organismul sau nu au fost detectate urme de alcool sau droguri, a indicat vineri politia, finalizand ancheta despre aceasta moarte care a socat o lume intreaga.

Potrivit anchetei, care a durat durat circa trei luni, cauza decesului este “asfixierea prin SPANZURARE”, iar moartea este consecinta “sinuciderii”, a indicat un comunicat postat pe site-ul politiei din Marin County, in apropiere de San Francisco, si citat de AFP.

Citeste si: ROBIN WILLIAMS A FOST INCINERAT, IAR CENUSA A FOST IMPRASTIATA IN GOLFUL SAN FRANCISCO

Rezultatele anchetei arata ca actorul era treaz la momentul SINUCIDERII si nu consumase droguri sau medicamente in cantitati mari.

“Testele toxicologice au relevat absenta alcoolului sau a drogurilor ilicite (…) Medicamente care necesita prescriptie medicala au fost detectate intr-o concentratie terapeutica”, se arata in raport.

ROBIN WILLIAMS, aminteste AFP, s-a sinucis la 11 august, la domiciliul sau din localitatea Tiburon, la nord de San Francisco. Actorul suferea de o grava depresie si de un inceput de boala Parkinson, a declarat sotia sa, Susan Schneider.

ROBIN WILLIAMS, INMORMANTAT DISCRET IN SAN FRANCISCO