Robinho, condamnat definitiv la ani grei de pușcărie! Brazilianul n-a putut dribla justiția

Robinho a fost condamnat definitiv de magistrații de la Curtea de Casație din Roma la o pedeapsă de 9 ani închisoare. Atât fotbalistul brazilian în vârstă de 37 de ani cât și prietenul său Ricardo Falco au fost găsiți vinovați de violul unei tinere de origine albaneză în vârstă de 23 de ani, pe care „au îmbătat-o și au umilit-o cu brutalitate, manifestând un dispreț deosebit”.

Apelul prezentat de avocații lui Robinho, care au insistat că relația a fost una „consensuală”, a fost respins și sentința e definitivă. Fapta comisă de Robinho și Falco datează din 2013, când pe-atunci atacantul Milanului a mers la un club unde femeia își sărbătorea ziua de naștere.

Robinho a fost condamnat în primă instanță în 2017 și sentința a fost confirmată ulterior în a doua instanță de Curtea de Apel din Milano. Acum, justiția din Italia trebuie să prezinte o cerere formală de extrădare pentru cei doi condamnați.

Robinho, atacant brazilian format la Santos, a evoluat în Europa pentru formații de top, precum Real Madrid, Manchester City sau AC Milan.

Sursa foto: sport