Robinho, condamnat la ani grei de închisoare și de Curtea de Apel!

Robinho a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol și de Curtea de Apel din Milano. Fotbalistul brazilian mai are o singură cale de atac pentru a evita executarea pedepsei, Curtea de Casație.

Robinho a fost condamnat, în noiembrie 2017, în primă instanță, de tribunalul din Milano tot la nouă ani de închisoare. Internaționalul brazilian în vârstă de 36 de ani a primit pedeapsa pentru participarea la un viol în grup care a avut loc într-un club de noapte din capitala Lombardiei, în 2013. Procesul a început în 2014.

Robinho a mai fost anchetat și achitat, tot pentru o acuzație de viol și în anul 2009 pe vremea când evolua în tricoul celor de la Manchester City. În ziua de 22 ianuarie 2013, Robinho, jucătorul lui AC Milan la acel moment, este acuzat că împreună cu Ricardo Falco și alți patru prieteni, au îmbătat și agresat sexual o tânără de origine albaneză în vârstă de 23 de ani în nightclub-ul Sio Café.

Judecătorii de la Curtea de Apel din Milano pot solicita arestarea lui Robinho însă, pentru că fotbalistul locuiește în Brazilia, țara care nu-și extrădează cetățenii, va fi emis un mandat de arestare internațional pe numele său. Iar dacă Robinho se va întoarce în Europa va fi arestat imediat.

Sursa foto: gazzetta