ROCADA PNL la CLUJ: MIHAI SEPLECAN, inlocuit de la SEFIA CJ cu un coleg de partid

Dupa numai sapte luni in fruntea Consiliului Judetean Cluj, MIHAI SEPLECAN a fost demis de aceiasi consilieri judeteni care in luna iunie l-au ales in functie. Motivul: suspiciunile de falsificare a diplomei de licenta emisa de Universitatea Spiru Haret din Bucuresti, informeaza postul de televiziune Digi24.

Nu doar suspiciunile privind falsificarea diplomei de licenta i-a determinat pe consilieri sa ia decizia de al demite pe MIHAI SEPLECAN, dar si atitudinea sa la ultima sedinta de plen, cand a parasit sala in toiul dezbaterilor, dar si faptul ca a starnit un conflict intern intre institutie si Aeroportul International din Cluj-Napoca.

CITESTE SI: MIHAI SEPLECAN, PRESEDINTELE CJ CLUJ, SI-A ANUNTAT TRECEREA LA UNPR

MIHAI SEPLECAN a fost suspendat din functie in cadrul unei sedinte extraordinare de ieri a Consiliului Local Cluj cu 25 de voturi „pentru” si niciunul impotriva.

MIHAI SEPLECAN spune ca demiterea sa este ilegala si ca va contesta decizia consilierilor judeteni atat in instanta, cat si la Prefectura Cluj. Cel care l-a inlocuit pe MIHAI SEPLECAN este liberalul MARIUS MANZAT, el fiind votat de 20 dintre consilieri, anunta sursa citata.

Sursa foto: stiridecluj