Rochii baby doll sau rochii mulate pe corp? Alege ce ți se potrivește

Rochiile sunt piesele vestimentare minunate, un aliat incontestabil pentru frumusețe, care ne sublimează frumusețea.

Cu siguranță că orice femeie a întâmpinat măcar o dată în viață, această problemă- încearcă o rochie care este dragoste la prima vedere, dar rezultatul nu este pe măsura așteptărilor. Și cel mai adesea, această nemulțumire nu este cauzată de siluetă, ci de faptul că rochia nu este adaptată morfologiei. Află citind acest articol ce trebuie să alegi – rochii mulate sau rochii baby doll?

Rochiile baby doll, ușor evazate sunt cel mai adesea, potrivite celor care au rotunjimi pe care vor să le disimuleze. Sunt cele care te vor ajuta să desenezi cea mai feminină siluetă.

De asemenea, rochiile baby doll sunt rochii atemporale, mereu în tendințe. Sunt cele care vin cu un plus de lejeritate pentru siluetă și  care sunt o valoare sigură din orice garderobă.

Rochia baby doll este foarte ușor de recunoscut datorită croielii sale ample, voluminoase și aeriene. Unele vor adora cu siguranță să obțină cel mai romantic look și o vor purta alături de o pereche de pantofi în nuanțe de roz pudrat. Dar, aceasta poate primi și un look mai rock, alături de o pereche de bocanci sau botine cu șireturi.

Romantismul pe care acest tip de rochie îl degajează este cel care îți va conferi un look inocent. Dar, dacă vrei cel mai cool look cu putință, o poți purta alături de o pereche de teniși.

Rochiile mulate sunt potrivite, celor mai zvelte, dar și celor care au forme și o talie marcată, deoarece acestea pun cel  mai bine silueta în valoare.

Rochiile mulate sunt puțin ca și clasica rochiță neagră. Aproape fiecare femeie are acest model de rochie la ea în dressing.

Poți să le aduci un plus de structură și să le alegi cu o curea sau un brâu în talie. În acest fel, vei reuși să ai cea mai fină talie și să o pui cel mai bine în evidență. Rochia mulată este rochia perfectă pentru toate petrecerile la care vei merge în această vară mai ales cea neagră, pentru cel mai simplu și mai sobru look.

Alături de cea mai frumoasă poșetă în tendințe și tocuri vei obține cel mai frumos look în tendințe cu care vei ieși mereu în evidență. Bijuteriile sunt și ele perfecte pentru a te pune cel mai bine în valoare.