Rodion Camataru: Mititelu se imprumuta de bani de benzina prin Craiova

Rodion Camataru, fostul golgheter de la Universitatea Craiova si Dinamo, este unul dintre oamenii pe care primarita Craiovei, Olguta Vasilescu, mizeaza in cadrul noului proiect de echipa.

Rodion Camataru dezvaluie intr-un interviu acordat ziarulring.ro cine va fi noul investitor al echipei care se formeaza in Craiova, insa lanseaza si un atac la adresa lui Adrian Mititelu despre care spune ca se imprumuta de bani pentru a circula cu masina.

“Este un proiect bun care are toata sustinerea mea. Viitorul patron al echipei este domnul Rotaru din Dragasani, un necunoscut care un atu important: iubeste Craiova. El are afaceri in agricultura si cu energie alternativa si va asigura un buget de 1,5 milioane de euro. Are deja 22 de jucatori semnati, iar primaria va veni cu stadionul si utilitatile, in timp ce antrenorul si staff-ul tehnic se vor stabili in curand” a declarat Rodion Camataru pentru sursa citata.

“Domnule, Mititelu asta nu mai are niciun franc. Se imprumuta de bani de benzina prin Craiova. Nu v-ati saturat sa-l vedeti la televizor pe acest om cu ochelarii lui fumurii spunand atatea lucruri fara acoperire? Vrem un patron decent, o echipa decenta, cu care Craiova sa se mandreasca” a mai adugat Camataru.

Sursa foto: rtv.net