ROGER FEDERER si DAVID FERRER, in FINALA turneului masculin de tenis de la CINCINNATI

Finala turneului masculin de tenis de la Cincinnati (ATP), competitie din categoria Masters 1000, cu premii in valoare de 3.079.555 dolari, se va disputa intre elvetianul Roger Federer, nr.2 pe lista favoritilor, si spaniolul David Ferrer, cap de serie nr.6.

Sambata, in semifinale, Federer a dispus cu 6-2, 6-3 de canadianul Milos Raonic, cap de serie nr.5, in timp ce Ferrer s-a impus cu 6-3, 6-2 in fata francezului Julien Benneteau.

Citeste si: MARIA SARAPOVA, INVINSA de Ana Ivanovici in semifinalele de la Cincinnati

Jucatorul elvetian, fost nr. 1 mondial, va disputa impotriva lui Ferrer a opta finala din acest an, din care a pierdut cinci (Brisbane, Wimbledon, Monte Carlo, Indian Wells si Toronto). In cazul unei victorii la Cincinnati, Federer si-ar adjudeca primul trofeu la un Masters 1000 dupa doi ani.

In finala turneului feminin de tenis de la Cincinnati (WTA), dotat cu premii in valoare de 2.567.000 dolari, se vor intalni americanca SERENA WILLIAMS, nr. 1 mondial, si sarboaica ANA IVANOVIC.

Citeste si: SIMONA HALEP a fost eliminata de MARIA SARAPOVA in sferturile turneului de tenis de la Cincinnati

Sambata, in penultimul act al competitiei, SERENA WILLIAMS s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-4 in fata danezei Caroline Wozniacki (N.12), in timp ce Ana Ivanovic a dispus in trei seturi, 6-2, 5-7, 7-5, de rusoaica MARIA SARAPOVA, a cincea favorit.

SERENA WILLIAMS, in varsta de 32 de ani, va disputa duminica a cincea sa FINALA din acest an.

Sursa foto: zimbio.com