Roger Waters, show de povestit nepotilor! VIDEO

Roger Waters a uimit zeci de mii de romani cu un show complex, un mix de interpretare impecabila a clasicelor hituri Pink Floyd, cu mesaje de pace, proiectii spectaculoase, sunet surround si efecte speciale zgomotoase.

Spectacolul a avut loc in fata Palatului Parlamentului, fosta „Casa Poporului”, simbolul regimului comunist pe care artistul l-a criticat de atatea ori in compozitiile trupei.

Cei aproape 50.000 de oameni prezenti aseara in Piata Constitutiei au fost martorii unui concert de amploare, pe care nu il vor uita niciodata.

In fata scenei uriase a fost amplasat un zid din caramizi reflectorizante, lung de peste 100 de metri. Pe acesta aveau sa fie proiectate imagini, mesaje, inregistrari video, care au transformat spectacolul intr-un show complex.

Artistul a avut un discurs in limba romana. “Buna seara! Bine ati venit. Sunt foarte fericit ca ma aflu aici” au fost primele cuvinte pe care le-a rostit pentru ca la final, dupa ce zidul a fost daramat, sa exclame aplaudand: „Ati fost un public extraordinar”.

Spectacolul, adus in Romania de Emagic, s-a derulat timp de mai bine de doua ore si jumatate si a inclus piese precum “In the Flesh?”, “The Thin Ice”, “Another Brick in the Wall Part 1” , “The Happiest Days of Our Lives”,”Another Brick in the Wall Part 2″,”The Ballad of Jean Charles de Menezes”, “Mother”, “Goodbye Blue Sky”, “Empty Spaces”, “What Shall We Do Now?”, “Young Lust”.

Sursa foto: rtv.net

Sursa video: youtube.com