ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SEMIFINALE

SIMONA HALEP s-a calificat miercuri in SEMIFINALELE turneului de Grand Slam de la ROLAND GARROS dup ace a invins-o clar pe Svetlana Kuznetova.

Tenismena romana SIMONA HALEP s-a calificat in SEMIFINALELE ROLAND GARROS dupa ce a eliminat-o in sferturile de finala pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in doua seturi, scor 6-2, 6-2, dupa un joc ce-a durat o ora si 19 minute.

Meciul SIMONEI HALEP a inceput cu o intarziere de trei ore din cauza ploii care a cazut la Paris, insa acest lucru nu a deranjat-o pe romanca, aceasta adjudecandu-si primul set cu 6-2.

Citeste si: SIMONA HALEP va participa la BRD Bucharest OPEN, primul turneu WTA din Romania 

Svetlana a cerut interventia doctorului in startul setului secund, dar nici asta n-a ajutat-o. Simona a dominat si cel de-al doilea set, avansand in semifinale mai usor decat se asteptau specialistii, dupa un scor identic ca in primul set, 6-2.

Dupa calificarea in semifinale, obtinuta fara set pierdut la turneul francez, constanteanca si-a asigurat un cec in valoare de 412.500 de euro si 720 de puncte in clasamentul WTA.

 Citeste si: MARIA SARAPOVA s-a calificat in semifinale la Roland Garros 

In penultimul act, Simona o va intalni pe nemtoaica Andrea Petkovic, locul 27 in clasamentul WTA, care a trecut in sferturi de italianca Sara Errani, tot in doua seturi si tot cu 6-2, 6-2.