ROLAND GARROS 2014: Sorana Cirstea a trecut in turul II, Alexandra Cadantu eliminata

ROMANIA va avea trei jucatoare in turul doi al turneului de GRAND SLAM de la ROLAND GARROS dupa ce SORANA CIRSTEA a reusit sa se CALIFICE. Din pacate, ALEXANDRA CADANTU a fost eliminata din competitia gazduita de capitala Frantei.

Astfel, dupa MONICA NICULESCU si SIMONA HALEP, SORANA CIRSTEA a reusit sa obtina victoria in turul I de la Paris, dupa ce a trecut in setul decisiv de jucatoarea canadiana WOZNIAK.

Citeste si: SIMONA HALEP a trecut rapid de Kleybanova si s-a CALIFICAT in turul doi de la ROLAND GARROS 

SORANA CIRSTEA s-a calificat in turul secund al turneului de Mare Slem de la ROLAND GARROS dupa victoria in fata canadiencei WOZNIAK, scor 2-1  (6-7, 7-5, 6-2).

In turul al doilea, CIRSTEA va juca impotriva braziliencei PEREIRA. Jucatoarea noastra a mai pierdut chiar la Charleston in acest an in fata sud-americancei.

Citeste si: MONICA NICULESCU s-a calificat in turul doi la ROLAND GARROS 

ALEXANDRA CADANTU nu a putut sa-i faca fata lui KIKI BERTENS in meciul de astazi, fiind invinsa, scor 0-2 (6-7, 1-6). In primul set a avut insa sanse sa castige si chiar a servit la 5-4, dar BERTENS a reusit breakul si a castigat in tie-break. Setul secund nu a avut istoric.

Sursa foto: sport.ro