ROLAND GARROS: MARIA SARAPOVA este prima finalista! Rusoaica a trecut greu de BOUCHARD

Rusoaica MARIA SARAPOVA s-a CALIFICAT  in ultimul act al turneului de Grand Slam de la ROLAND GARROS, dupa un meci spectaculos disputat in companiei tinerei jucatoare din Canada, EUGENIE BOUCHARD

MARIA SARAPOVA s-a impus destul de greu, dupa doua ore si jumatate, cu scorul de 2-1 (4-6, 7-5, 6-2) dupa o partida in care a revenit senzational de la 0-1 la seturi in fata unei jucatoare in ascensiune care este mai tanara decat ea cu nu mai putin de 9 ani. EUGENIE BOUCHARD poate pune infrangerea din semifinalele de la Roland Garros si pe seama lipsei de experienta, desi la 1-0 la seturi in favoarea ei, in setul doi, cu putina atentie ar fi putut inchide meciul dupa revenirea spectaculoasa de la 2-5 la 5-5.

Citeste si: MARIA SARAPOVA s-a calificat in semifinale la Roland Garros 

Setul trei a fost unul la fel de interesant, cu multe schimburi spectaculoase de mingii, dar scorul de 6-2 in favoarea MARIEI SARAPOVA ne scuteste de alte comentarii. Rusoaica s-a calificat in finala de la ROLAND GARROS si asteapta sa vada cu cine va lupta in ultimul act al turneului parizian de Grand Slam, HALEP sau PETKOVIC.

Citeste si: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP v ANDREA PETKOVIC  LIVE TEXT

Sursa foto: wtatennis.com