Roland Garros: Simona Halep s-a calificat rapid în turul III! Declarația numărului 1 WTA

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, joi, în runda a treia a turneului de la Roland Garros, după ce a dispus de americanca Taylor Townsend, cu 6-3, 6-1.

“A fost grozav. A fost destul de dificil să returnez mingea, nu a fost uşor, dar m-am concentrat pe jocul meu, am încercat să fiu mai agresivă. Am încercat să o fac să se deplaseze. Nu sunt foarte înaltă şi e destul de greu. Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu pentru a câştiga titlul. În primul rând, vreau să câştig următorul tur, apoi vom vedea”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Următoare sa adversară este Andrea Petkovic, o reeditare a semifinalei de la Paris, din 2014. Petkovic a căzut pe locul 107 WTA și e condusă cu 7-1, la general, de Halep. Meciul va avea loc sâmbătă. Petkovic a trecut de Bettanie Mattek Sands, scor 6-0, 7-6, în turul 2.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 130.000 euro şi 130 de puncte WTA.

Ediția cu numărul 121 a competiției de la Roland Garros se dispută în perioada 27 mai – 10 iunie 2017. Întrecerea de la Paris poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport.

Sursa foto: sport