Roland Garros. Simona Halep a învins-o pe Irina Begu și s-a calificat în turul III

Roland Garros 2020. Simona Halep și Irina Begu sunt, din nou, adversare. Cele două sportive de top din țara noastră se vor afla față în față, miercuri, când vor juca pentru un loc în turul III al competiției de Grand Slam găzduit de zgura pariziană.

Update: Simona Halep s-a impus, cu scorul de 2-0 la seturi, în fața Irinei Begu în duelul românesc de la Roland Garros. Simona o va întâlni în turul III pe Amanda Anisimova (cap de serie numărul 25) care a trecut en-fanfare de Bernarda Pera: 6-2, 6-0, după doar 57 de minute.

Știre inițială

Astfel, România este sigură de prezența a cel puțin unei sportive în turul III de la Roland Garros. Partida dintre Halep și Begu se va disputa pe terenul Suzanne-Lenglen, va fi transmisă în direct pe Eurosport și va începe în jurul orei 16.00.

“Mental este dificil să joci cu cineva din aceeași țară, dar atunci când intru pe teren totul se schimbă. Cu Irina e mai dificil pentru că suntem prietene, este o persoană deosebită. Sper să facem un meci frumos, ca de fiecare dată”, a declarat Simona Halep.

“Suntem aceeași generație, am jucat de foarte multe ori, nici nu mai știu, îmi aduc aminte de selecții, îmi aduc aminte când am jucat chiar în Mamaia, cred că o finală, un turneu ITF, la clubul Idu. Au fost multe meciuri, am amintiri frumoase”, a spus, la rândul ei, Irina Begu.

Site-ul oficial al WTA prezintă cele șapte meciuri directe care au avut loc până acum între Simona Halep și Irina Begu, de fiecare dată câștig de cauză având Simona.

Sursa foto: sport