ROLAND GARROS: SIMONA HALEP v ANDREA PETKOVIC: 6-2, 7-6 / SIMONA ESTE IN FINALA !

UPDATE: SIMONA HALEP castiga TIEBREAK-ul cu 7-4 si se califica in finala ROLAND GARROS.

UPDATE: SIMONA HALEP NU RENUNTA LA LUPTA SI FACE 6-6.

UPDATE: PETKOVIC castiga game-ul cu greu si face 6-5.

UPDATE: SIMONA CASTIGA LA 0 GAME-UL SI EGALEAZA LA 5.

UPDATE: Petkovic face 5-4. Simona urmeaa la serviciu pentru a ramane in set.

UPDATE: SIMONA nu cedeaza lupta si egaleaza la patru.

UPDATE: PETKOVIC se tine tare si face 4-3.

UPDATE: SIMONA HALEP revine perfec tin joc, castiga la 0 pe propriul serviciu si egaleaza la trei.

UPDATE: SIMONA HALEP revine de la 15-40 pe serviciul nemtoiacei si face re-break. Romanca se apropie la 2-3 si urmeaza la serviciu.

UPDATE: Nemtoaica face break si se distanteaza la 3-1.

UPDATE: Petkovic isi castiga din nou serviciul si face 2-1.

UPDATE: SIMONA HALEP egaleaza la unu.

UPDATE: Petkovic isi face serviciul in primul game al setului secund si conduce cu 1-0.

UPDATE: SIMONA HALEP castiga game-ul si, totodata, si primul set cu 6-2.

UPDATE: Petkovic nu isi pierde serviciul si micsoreaza la 2-5 diferenta.

UPDATE: SIMONA HALEP isi castiga serviciul si se distanteaza la 5-1.

UPDATE: SIMONA HALEP a inceput foarte bine si nu a comis greseli nefortate iar acest lucru se vede pe tabela. Un nou BREAK pentru romanca, 4-1.

UPDATE: SIMONA HALEP reuseste un ghem alb, cu primii doi asi reusiti din acest meci, 3-1.

UPDATE: ANDREA PETKOVIC reuseste sa obtina primul ghem din acest meci. HALEP conduce cu 2-1.

UPDATE: SIMONA HALEP isi castiga serviciul si scorul este 2-0 in primul set in favoarea jucatoarei noastre! 

UPDATE: 19.00: Primul servici din acest meci ii apartine ANDREEI PETKOVIC. SIMONA HALEP reuseste sa faca un BREAK la primul ghem al partidei 1-0!

UPDATE 18.55: Celebrul Mats Villander este in continuare fascinat de talentul si calitatile SIMONEI HAPEL, fostul mare campion suedez declarand la Eurosport cu cateva minute inainte ca romanca va reusi sa se califice in finala desi va fi o partida dificila pentru ea.

UPDATE 18.50: HALEP si PETKOVIC au iesit pe teren pentru obisnuitele miscari de incalzire. Ambele jucatoare se afla, in premiera, intr-o semifinala de Grand Slam.

SIMONA HALEP o intalneste pe ANDREA PETKOVIC in semifinalele turneului de Grand Slam de la ROLAND GARROS. Meciul era programat de la ora 17.30, dar inceperea lui este influentata de cealalta semifinala. MARIA SARAPOVA – EUGENIE BOUCHARD 2-1 (4-6, 7-5, 6-2) , astfel ca meciul dintre HALEP si PETKOVIC va incepe dupa ora 19.00 .

SIMONA HALEP va accede pentru prima data in finala unui turneu de Grand Slam in cazul in care o va invinge pe nemtoaica de origine sarba ANDREA PETKOVIC.

Victoria din meciul cu SVETLANA KUZNETOVA, scor 6-2, 6-2, i-a adus SIMONEI HALEP cea mai buna performanta intr-un turneu de Grand Slam.

Citeste si: SIMONA HALEP si punctul care a ridicat arena in picioare! VIDEO 

SIMONA HALEP mai are in palmares un sfert de finala la Australian Open, tot din acest an. HALEP a declarat, dupa ce a acces in semifinalele turneului de la ROLAND GARROS, ca pentru ea ziua a fost perfecta.

“Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv. A fost o zi perfecta pentru mine. Ma simt bine. Simt jocul si sa simt pregatita pentru urmatorul meci”, a spus Halep.

Citeste si: ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SEMIFINALE 

SIMONA HALEP  a mai declarat, conform wtatennis.com, ca este foarte bucuroasa dupa aceasta calificare in semifinale. “M-am simtit foarte bine pe teren. Am jucat foarte bine si am respectat planul de joc. A fost un meci bun si sunt foarte bucuroasa ca acum voi juca in semifinale, la Paris”, a mai declarat sportiva din Romania.

Citeste si: SVETLANA KUZNETOVA: SIMONA HALEP joaca un tenis foarte inteligent 

SIMONA HALEP conduce cu 2-0 in intalnirile directe cu ANDREA PETKOVIC din turneele WTA: Simona s-a impus la Nürnberg 2013 (zgura), 6-3, 6-3, si la Tokyo 2013 (hard), cu 7-6, 6-3. ANDREA PETKOVIC a castigat si ea o partida cu HALEP, insa intr-un turneu Futures la Bucuresti 2009, 6-2, 7-6. Competitiile din respectiva categorie nu sunt contabilizate pentru rezultatele oficiale WTA.

Accederea in penultimul act al turneului parizian i-a adus SIMONEI HALEP 780 de puncte WTA si un cec de 412.500 de euro.

Sursa foto: india.com, wtatennis.com