Rolls Royce-ul lui MIHAIL VLASOV, scos la VANZARE

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a scos la VANZARE doua autoturisme de lux cu care se plimba, in interes de serviciu, MIHAIL VLASOV, fostul presedinte al institutiei.

Este vorba despre un Rolls Royce si un Cadillac, masini care costa sute de mii de euro. Anunturile sunt puse pe mai multe site-uri de specialitate din Romania, dar si din strainatate.

Noua conducere a CCIR vrea sa spele imaginea insitutiei dupa ce fostul presedinte MIHAIL VLASOV a fost acuzat de trafic de influenta, iar acum se afla in arest la domiciliu. Asa ca vinde cele doua masini de lux care au fost cumparate din banii institutiei.

Citeste si: MIHAIL VLASOV a fost eliberat si se va afla in arest la domiciliu in locuinta sa din Iasi. UPDATE

In anuntul de vanzare se spune ca Rolls Royce-ul, fabricat in 2004, a fost cumparat cu peste 200.000 euro. Masina este pe benzina, are 114.000 de kilometri la bord, si trasmisie automata. Totodata, autovehiculul de lux are tapiterie din piele, servo directie, computer de bord si pilot automat. Rolls Royceul este oferit spre vanzare la un pret negociabil de 135.000 de euro.

Citeste si: MIHAIL VLASOV, demis oficial de la Camera de Comert

Cea de adoua masina este un Cadillac Escalade, din 2007, tot pe benzina, cu 57.000 de kilometri la bord. Masina are tapiterie din piele, servo directie, computer bord, pilot automat, scaune incalzite si senzori de parcare. Cele doua autovehicule se afla acum intr-un service auto din Capitala, pentru cosmetizare.

Sursa foto: realitatea.net