ROMAN ARESTAT in Marea Britanie pentru ca a ajutat opt afgani sa treaca ilegal Canalul Manecii

Directorul Romarm Dan Tache si seful sucursalei din Brasov a companiei, arestati pentru abuz in serviciu

Un ROMAN se afla in custodia autoritatilor britanice dupa ce a naufragiat sambata in Canalul Manecii, alaturi de alti opt imigranti clandestini de origine AFGANA, a anuntat Politia de Frontiera din Albion, potrivit adevarul.ro, care citeaza BBC.

Cele noua persoane se aflau intr-o ambarcatiune cu motor, insa la doar cativa kilometri de coasta Marii Britanii, in aproperea orasului Dover, barca s-a defectat. Astfel, imigrantii au fost reperati de autoritatile britanice si salvate din apele Marii Nordului, sambata, in jurul orei 12.00, ora Romaniei.

Citeste si: Un roman, arestat pe Aeroportul din Miami. El avea un dispozitiv in bagaje pe scria “bomba, tic-tac”

„Ambarcatiunea plutea pe suprafata apei si era in pericol din cauza vantului foarte puternic. Imigrantii erau reci, insa nu au necesitat ingrijiri medicale deosebite”, a declarat Tony Hawkins, coordonatorul operatiunii de salvare, potrivit BBC. Autoritatile britanice care supravegheaza frontierele, Border Force, a decis sa-l ARESTEZE pe ROMAN, acesta fiind suspectat ca ar fi organizat traversarea ilegala a cetatenilor afgani.

Citeste si: ROMANCE ARESTATE IN Dubai pentru ca au fumat HASIS

„Un barbat de nationalitate ROMANA a fost ARESTAT, fiind suspectat ca a sustinut imigrarea ilegala, iar opt cetateni AFGANI au fost plasati in detentie”, a transmis Border Force.

Sursa foto: ghidularadean.ro