ROMAN CONDAMNAT la MOARTE in Malaezia. IONUT ALEXANDRU GOLOGAN va fi EXECUTAT in AUGUST

IONUT ALEXANDRU GOLOGAN, ROMANUL CONDAMNAT la MOARTE in MALAEZIA pentru TRAFIC de DROGURI, va fi EXECUTAT in luna august. Instanta suprema din Malaezia a respins apelul facut de tanarul din Prahova. Acum, singura sansa pe care o mai are IONUT ALEXANDRU GOLOGAN pentru a scapa de pedeapsa capitala este sa fie gratiat de unul dintre sultanii regionali ai Malaeziei.

ROMAN CONDAMNAT MALAEZIA. IONUT ALEXANDRU GOLOGAN are sanse minime sa scape de CONDAMNAREA la MOARTE. GOLOGAN a pierdut si ultima cale de atac dupa ce instanta i-a respins apelul facut. IONUT ALEXANDRU GOLOGAN nu a avut practic nicio sansa sa se apere dupa ce avocatul angajat pentru el nu s-a mai prezentat la proces.

CITESTE SI: Romanul condamnat la moarte in Malaezia va fi aparat de avocatul lui Slobodan Milosevici 

IONUT ALEXANDRU GOLOGAN a fost ARESTAT  in iulie 2012 pe aeroportul din Kuala Lumpur dupa ce a fost prins ca avea asupra sa un kilogram si jumatate de metamfetamina. GOLOGAN, in varsta de 23 de ani lucrase inainte ca sofer in Germania, unde a fost racolat de o grupare de traficanti.

ROMAN CONDAMNAT MALAEZIA. Sentinta nemiloasa a fost afisata simplu intr-un tabel aflat la intrarea in tribunalul din Kuala Lumpur. IONUT ALEXANDRU GOLOGAN ar urma sa fie EXECUTAT  in luna august. Ultima sansa pentru IONUT ALEXANDRU GOLOGAN ar fi o gratiere din partea lui Sharafuddin Idris Shah, unul dintre cei noua sultani regionali ai Malaeziei.

CITESTE SI: Bunica lui Ionut Alexandru Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaysia, e distrusa de durere 

IONUT ALEXANDRU GOLOGAN  s-a nascut in localitatea Telega din judetul Prahova si provine dintr-o familie dezbinata. A fost parasit de mama când avea doar un an și a fost crescut de bunica. Cea mai mare dorinta a tatalui sau este acum sa poata sa mearga in Malaezia pentru a-si vedea fiul. 

Sursa foto: facebook.com