Român extrădat în Marea Britanie! Acesta a comis o crimă în urmă cu doi ani

Un român a fost extrădat în Marea Britanie unde urmează să fie judecat pentru o crimă comisă în urmă cu mai bine de 2 aniAndrei Cosmin Ilie (foto) din județul Argeș, este acuzat că l-a ucis pe Masoud Esmailian, proprietarul unui fast-food la care a lucrat câteva săptămâni, în august 2015, relatează birminghammail.co.uk.

Esmailian, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit de rude, pe data e 28 august 2015, în West Bromwich, cu mai multe lovituri de cuțit. Cadavrul a zăcut în casă aproximativ 7-8 zile, fiind descoperit de rude, care s-au îngrijorat pentru că bărbatul nu mai dădea nici un semn de viaţă. Autorităţile au reuşit, cu ajutorul tehnicii avansate de care dispun, să-l identifice pe autor, în persoana lui Andrei Cosmin Ilie.

Citește și: ITALIA: UN ROMÂN A FOST DESCOPERIT MORT PE UN CÂMP

Punctul de pornire al anchetei au fost imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraş. Acestea l-au înregistrat pe Ilie în timp ce intra în locuinţa victimei, dar şi la ieşire. Coordonatele GPS de pe telefonul argeşeanului au indicat faptul că Andrei Cosmin Ilie a petrecut 12 ore în acea locaţie. Au fost găsite amprente şi urme de sânge lăsate de tânăr pe cutia de pantofi rămasă în casa victimei.

De asemenea, au fost descoperite în apartamentul în care suspectul locuia cu chirie cuţitul plin de sânge şi pantofii victimei, având urme de sânge pe tălpi. Puse cap la cap, toate aceste indicii i-au dus pe anchetatori la concluzia că autorul crimei este Andrei Cosmin Ilie.

Profitând de perioada lungă în care nu s-a ştiut nimic de cadavru, argeşeanul a avut răgazul necesar să părăsească ţara şi să revină în România. Ilie, acum de 22 de ani, a fost extrădat în Marea Britanie, la sfârșitul săptămânii trecute, în baza unui mandat european de arestare și acuzat de uciderea lui Esmailian.

Sursa foto: facebook