ROMAN fara o mana, AMENDAT in GERMANIA dintr-un motiv STUPID

Un ciclist fara o mana, de origine romana, a fost AMENDAT in GERMANIA pentru ca nu avea frane pe ambele manere ale ghidonului.

POLITIA GERMANA si-a cerut scuze dupa ce un ciclist fara o mana, Bogdan Ionescu, a fost amendat pentru ca bicicleta sa nu era prevazuta cu frana pe ambele manere ale ghidonului, scrie hotrnews.ro. Un politist zelos l-a amendat la finele lui martie pe Bogdan Ionescu, un angajat al unui teatru din Koln, cu 25 de euro, pentru faptul ca bicicleta sa nu era conforma cu normele legale. Functionarul a refuzat sa tina cont de handicapul ciclistului care isi adaptase ghidonul mutand ambele frane pe partea stanga.

Citeste si: Peste 1.200 de AMENZI au fost aplicate de politisti TAXIMETRISTILOR, intr-o singura zi 

Incidentul, dezvaluit de cotidianul local “Kolner Stadt-Anzeiger”, a starnit indignare, iar Bogdan Ionescu a acuzat o amenda absurda si o discriminare fata de handicapul sau.

Citeste si: SOFER DEMENT! Viteza INCREDIBILA pe o strada dintr-o localitate aradeana 

“Politia i-a cerut scuze”, a declarat marti un purtator de cuvant, pentru AFP, precizand ca amenda ii va fi returnata ciclistului.

Acesta nu poarta ranchiuna politiei: “Mi se pare genial ca s-a terminat asa”, a declarat el, pentru “Kolner Stadt-Anzeiger”.