ROMAN impuscat MORTAL de un politist in Franta

Un ROMAN a fost IMPUSCAT MORTAL, marti seara, de un POLITIST, in timpul unui control de identitate in Montgeron, o comuna franceza situata la distanta de 19 kilometri sud-est de Paris, relateaza cotidianul francez Le Figaro. O ANCHETA JUDICIARA a fost deschisa in acest caz.

O ANCHETA JUDICIARA a fost deschisa, marti seara, in urma UCIDERII unui ROMAN de catre un POLITIST FRANCEZ la Montgeron (Essonne), pe strada Moulin de Senlis, a confirmat prefectura din Essonne, citata de Le Parisien in editia electronica.

Citeste si: SUTE DE ROMI ROMANI, EVACUATI DIN DOUA TABERE DE LANGA PARIS

Faptele s-au desfasurat marti seara catre ora 20.00 (21.00, ora locala). Alertati de catre locuitori din zona care se plangeau ca sunt deranjati pe timpul noptii, politisti municipali au sosit la fata locului. Ei au constatat ca este vorba despre persoane vindicative, in stare de ebrietate, si au chemat politia nationala.

“Unul dintre barbati avea o sticla in mana. A spart-o si a inaintat, in timp ce un POLITIST a cazut. Simtindu-se amenintat, acesta din urma a tras”, a declarat o sursa apropiata anchetei. Barbatul impuscat A DECEDAT pe loc. Este vorba despre un barbat de nationalitate ROMANA, in varsta de 41 de ani, impuscat in piept.

Citeste si: ZECI DE POLITISTI TRIMISI IN FRANTA PENTRU COMBATEREA INFRACTIUNILOR COMISE DE ROMANI

Le Moulin de Senlis, un edificiu construit incepand din secolul al XVI-lea la marginea Yerres, este administrat de catre o asociaţie aflata in dificultate financiara. Aceasta gazduieste 24 de familii in condiţii discutabile atat din punct de vedere sanitar, cat si legal.

Sursa foto: francezi.net