Român ucis cu bestialitate în Anglia pentru că era amuzant! Mărturii halucinante ale criminalilor

Un român a fost omorât fără milă în Anglia! Răzvan Sârbu, în vârstă de numai 21 de ani, a fost găsit mort. Trupul fără suflare se afla în parcul Maidstone, Kent, informează Dailymail.co.uk.

Acesta a fost bătut fără milă de Alex Macdonald și Charlie White, ambii de 19 ani. Tinerii din Kent au negat acuzațiile de crimă. Adolescenții l-au bătut pe Răzvan Sîrbu cu un satâr de carne și un stâlp de gard. Băieții și-au ars apoi hainele pe care le-au purtat în ziua faptei, că să distrugă dovezile. Alex și Charlie au negat crimă și au refuzat să se prezinte la tribunal. Curtea i-a găsit vinovați pe amândoi.

Alex Macdonald l-a bătut pe Răzvan de 20 de ori cu un stâlp de gard (căprior). În tot acest timp, Charlie White l-a lovit pe român de 6-7 ori cu satârul de carne. Ulterior, unul dintre ei a recunoscut crima. Alex Macdonald și-a recunoscut, ulterior, fapta. Tânărul de 19 ani susține că l-a omorât pe român ‘pentru că era amuzant’. Tot el a încercat să dea vină pe o terță persoană, Jimmy Buckley, de 20 de ani. Alex susține că acesta din urmă a fost cel care l-a omorât pe Răzvan, l-a scăpat de chinuri.

Charlie White susține că Jimmy Buckley l-a lovit cu putere în cap pe Răzvan, cu o bucată de lemn. Înainte că procesul lor să înceapă, Jimmy Buckley a fost declarat mental nepregătit pentru a susține o pledoarie pentru crimă. Juriul a decis că el a săvârșit fapta. Cei trei vor fi condamnați săptămâna viitoare. Corpul lui Răzvan Sîrbu a fost găsit fără viață în zona Loose Valley Conservation din Maidstone Kent. Un om care își plimba câinele a dat de trupul lui. Acesta locuise într-un cort în ultimele două săptămâni de viață. Ducea un trai greu în Anglia.

Răzvan Sîrbu a fost lovit de 28 de ori peste cap, față și coaste. O rana era lungă, pornind de la cap și continuând pe șira spinării, ducând la o sângerare masivă. Ficatul și rinichii au suferit răni interne. Pe mâinile sale nu există urme, medicul legist susțînând că tânărul nu s-a aparat.

Legistul susține că Răzvan ar fi fost lovit cu putere până a leșinat. Apoi tinerii i-au aplicat restul loviturilor fatale. Cauza morții a fost o lovitură la cap cu un obiect puternic. Răzvan ajunsese în Anglia în ocombrie 2016, în căutare de muncă.

La interogatoriu, tinerii nu știau care dintre ei l-a ucis pe român. Alex a fost întrebat de ce a săvârșit această crimă oribilă. Băiatul a răspuns ‘pentru că mi s-a părut amuzant’. Aceștia susțin că Răzvan s-a enervat pe ei pentru că unul din agresori a urinat pe cortul lui. De aici ar fi pornit cearta. Tinerii susțin că au încercat să se apere pentru că Răzvan ar fi avut o macetă. Poliția nu a găsit nicio armă la locul faptei și nici în cort.

Sursă traducere: ciao.ro