Romanca arestata dupa ce a sedus, drogat si jefuit mai multi italieni

O romanca a fost arestata de politistii italieni dupa ce a sedus, drogat si jefuit mai multi cetateni din Peninsula pe care ii ademenea prin intermediul unor retele de socializare. Printre victimele escroacei din Romania se numara avocati, magistrati si medici din Italia, informeaza rtv.net.

Barbara Andreica, in varsta de 38 de ani, actiona sub pseudonimul Carla si isi gasea victimele pe cateva site-uri de socializare, acolo unde le induiosa pretinzand ca este singura si are nevoie de consolare. De fapt, acesta intentiona si reusea de cele mai multe ori, sa ii determine pe acestia sa o duca la resedintele lor, acolo unde ii droga si adormea cu ajutorul unor somnifere puternice apoi le fura tot ce aveau, inclusiv masinile pe care acestia le detineau.

Conform autoritatilor italiene, ultima victima a Carlei a fost un medic ginecolog, in varsta de 60 de ani, care a fost deposedat de o suta de mii de euro. Aceasta a fost ultima lovitura a romancei care a fost retinuta de carabinieri, acestia din urma fiind in cautarea altor doi infractori, complici ai romancei.

Sursa foto: rtv.net