ROMANCA ARESTATA pe aeroportul din CASABLANCA pentru TRAFIC de DROGURI

O ROMANCA a fost ARESTATA, miercuri, pe aeroportul international din CASABLANCA avand asupra sa aproape un kilogram si jumatate de COCAINA, conform portalului de stiri LeMag.ma. ROMANCA venea de la Sao Paolo (Brazilia) si se indrepta spre orasul spaniol Malaga.

Comportamentul suspect al ROMANCEI le-a atras atentia politistilor de frontiera, care au supus-o unui control manual, cu raze X si cu ajutorul cainilor politisti. Asupra ROMANCEI a fost descoperita o cantitate de 1,46 kg de pudra alba, ascunsa cu grija in doi saci din plastic intr-o valiza, a declarat comisarul Abdelhadi Siba. Analizele de laborator au aratat ca era vorba despre COCAINA.

CITESTE SI: Un CLERIC este judecat, in FRANTA, pentru VIOL si AGRESIUNE SEXUALA comise in ROMANIA

Din ordinul procurorului regal din CASABLANCA, ROMANCA a fost plasata in AREST pe durata anchetei, dupa ce i-au fost aduse la cunostinta toate drepturile si garantiile acordate de legea marocana, precizeaza sursa citata.

Directia Generala a Securitatii Nationale (DGSN) a informat misiunea diplomatica a Romaniei cu privire la acest caz, in care investigatia continua.

CITESTE SI: MAE: Peste 1.600 de ROMANI au fost ARESTATI in afara granitelor tarii, in ultimele sase luni 

ARESTAREA ROMANCEI intervine pe fondul masurilor stricte de securitate pe aeroportul din CASABLANCA, in coordonare cu DGSN si sub supervizarea Parchetului din Casablanca, in scopul combaterii TRAFICULUI de DROGURI.

Sursa foto: realitatea.net