ROMANCA CRUCIFICATA in Italia: Anchetatorii au restrans lista suspectilor

ANCHETATORII italieni au scos la iveala noi detalii in cazul ANDREEI CRISTINA ZAMFIR, romanca torturata si ucisa, in urma cu cateva zile, in apropiere de FLORENTA. Politistii care se ocupa de acest caz au restrans LISTA suspectilor la doua nume.

Unul dintre acestia este foarte posibil sa lucreze la cel mai mare SPITAL din Florenta. In aceeasi zona a orasului au fost comise alte cateva crime in acelasi mod, elemental de legatura fiind banda adeziva alba care provine de la institutia medicala amintita.

ANCHETATORII au stat de vorba cu Marta, o romanca ce practica prostitutia in zona in care s-a petrecut TRAGEDIA, care le-a povestit cum, in urma cu doi ani, a fost victima unui ATAC similar, numai ca a scapat cu viata, transmite ANSA.

Citeste si: PROSTITUATA din ROMANIA, CRUCIFICATA la marginea orasului FLORENTA 

Marta le-a declarat politistilor italieni ca un barbat care a apelat la serviciile sale sexuale a luat-o cu masina, iar apoi a devenit agresiv. “M-a pus sa ma dezbrac, iar apoi m-a legat”, a declarat prostituata de origine romana, care a reusit insa sa scape de agresor.

Politistii cred ca au de-a face cu un criminal in serie in varsta de aproximativ 50 de ani cu o constitutie robusta si ca barbatul despre care a povestit Marta este acelasi care a omorat-o si pe ANDREEA CRISTINA ZAMFIR, femeia de 26 de ani gasita CRUCIFICATA la marginea Capitalei toscane.

Citeste si: Prostituata romanca, doctor in fizica nucleara, condamnata la doi ani de inchisoare in Austria 

In prezent, anchetatorii italieni iau declaratii si de la alte victime care au supravietuit unor ATACURI similare, comise, cel mai probabil, de acelasi barbat.

Sursa foto: corriere.it