ROMANCA CRUCIFICATA la Florenta, victima a unui joc EROTIC?

ROMANCA omorata si CRUCIFICATA la Florenta este, aparent, victima unui JOC EROTIC pentru care clientul a platit 30 de euro, presupusul autor al crimei, barbatul ARESTAT vineri, fiind suspectat in alte noua cazuri de AGRESIUNI sexuale si acte de TORTURA, scrie ziarul Il Libero Quotidiano.

Instalatorul RICCARDO VITI, arestat vineri in cazul uciderii ANDREEI CRISTINA ZAMFIR, a recunoscut crima si a explicat ca frecventeaza prostituate din anul 2005, platind 100 de euro pentru JOCURI EROTICE. Din cauza faptului ca este somer, barbatul a spus ca in ultima vreme le platea prostituatelor 30 de euro.

Citeste si: Barbatul retinut in cazul ROMANCEI CRUCIFICATE din Italia si-a marturisit CRIMA 

RICCARDO VITI a fost interogat timp de noua ore si a recunoscut inclusiv implicarea in alte agresiuni care nu s-au soldat cu crima. In momentul in care a fost scos din sediul politiei pentru a fi dus la penitenciar, numeroase persoane au strigat insulte la adresa presupusului criminal, unele sugerandu-i chiar sa se sinucida.

Potrivit anchetatorilor, RICCARDO VITI, in varsta de 55 de ani, prezinta probleme psihice. “S-a terminat, s-a terminat, am facut o prostie”, le-a spus el politistilor din Florenta imediat dupa ce o echipa mobila a intrat in locuinta, vineri dimineata, pentru a-l aresta. Anchetatorii au gasit in locuinta banda adeziva “identica” celei utilizate la comiterea crimei.

Autopsia a stabilit ca romanca ANDREEA CRISTINA ZAMFIR, in varsta de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocata de actele de TORTURA la care a fost supusa.

Citeste si: PROSTITUATA din ROMANIA, CRUCIFICATA la marginea orasului FLORENTA 

Cadavrul ANDREEI CRISTINA ZAMFIR (26 de ani, originara din Hunedoara) a fost gasit CRUCIFICAT, luni dimineata, la periferia orasului Florenta, victima prezentand urme de TORTURA. Ipoteza analizata de anchetatori este cea a unui criminal in serie, a unui maniac.

Potrivit ziarului La Repubblica, ANDREEA CRISTINA ZAMFIR se prostitua in zona orasului Florenta fara a fi “protejata” de vreo grupare de proxenetism. Din aceasta cauza, anchetatorilor le este greu sa stabileasca locul in care romanca a fost abordata de clientul care a omorat-o. In trecut, romanca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnata niciodata pentru infractiuni de acest tip. Romanca a fost cercetata la un moment dat pentru delicte referitoare la imigratie.

Sursa foto: giornalettisimo.com