ROMANCA DISPARUTA in NEPAL: Trupul neinsufletit al ADINEI MONICA POPESCU a fost gasit. UPDATE

ADINA MONICA POPESCU, o tanara de 26 de ani din Romania, a DISPARUT de mai bine de o saptamana pe un traseu montan din NEPAL. Familia si prietenii o cauta cu disperare, iar Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, duminica, ca asteapta un raspuns din partea autoritatilor locale cu privire la circumstantele in care a avut loc disparitia acesteia, informeaza News.ro.

UPDATE: Veste cumplita pentru familia tinerei ADINA MONICA POPESCU, in varsta de 26 de ani, care a disparut in urma cu mai bine de o saptamana, intr-o expeditie in Nepal. Trupul neinsufletit al tinerei alpiniste a fost gasit plutind pe un raul Shivay. Politia locala a confirmat informatia, scrie The Himalayan Times.Pasionata de drumetii, ADINA MONICA POPESCU a plecat in India pe 11 iulie si ar fi trebuit sa se intoarca in tara nou zile mai tarziu. Fata a fost insa surprinsa de o ploaie torentiala, urmata de alunecari de teren.

STIRE INITIALA

Ambasada Romaniei in India, care asigura reprezentarea diplomatica a tarii noastre si in Nepal, are in atentie cazul romancei disparute in zona Chomrong din Nepal, precizeaza MAE. “In acest sens, misiunea diplomatica romana a intreprins in regim de urgenta demersurile specifice pe langa autoritatile competente locale, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la circumstantele producerii disparitiei acesteia, fiind in asteptarea unui raspuns din partea acestora”, se arata in raspunsul MAE.

CITESTE SI: ATAC ARMAT MUNCHEN: UNUL DINTRE TINERII UCISI LA MUNCHEN AR PROVENI DINTR-O FAMILIE DE ROMANI. REACTIA MAE

Reprezentanti institutiei au mai precizat ca se afla permanent in legatura cu apropiatii romancei ADINA MONICA POPESCU.

ADINA MONICA POPESCU a aterizat in Kathmandu, Nepal, in data de 11 iulie 2016 si trebuia sa se intoarca in tara pe 18 iulie. Insa familia si prietenii nu mai stiu nimic de ea de pe 16 iulie, asa ca depun toate eforturile ca sa o gaseasca.

Prietenii ADINEI MONICA POPESCU au creat un site unde cei care doresc sa ajute pot afla cum sa doneze bani. Acestia sunt necesari inchirierii unui elicopter care sa plece in cautarea ei. O ora de zbor costa 1.800 de dolari, iar pana acum s-a strans 7% din suma necesara. Ultima data ea ar fi fost vazuta dupa ce terminase un traseu dificil din Himalaya si se indrepta spre aeroport.

Sursa foto: realitatea