Romanca moarta in Franta intr-un mod socant! Era din Galati si muncea intr-un restaurant din Paris

O romanca in varsta de 20 de ani a sfarsit tragic in Franta. Mama a doi copii, tanara a fost gasita decapitata intr-o padure de la marginea Parisului. Pana vor afla ce s-a intamplat, parintii fetei cauta bani pentru a aduce acasa trupul neinsufletit al fetei.

Romanca era din Galati si plecase la munca in Franta inca din vara, pentru a putea asigura un trai decent celor doi copii lasati in grija bunicilor. Politistii francezi au demarat o ancheta pentru a afla conditiile in care s-a produs decesul. 

Fata lucra la un restaurant si trimitea lunar bani acasa, pentru ca celor doi copii de un an si cinci ani, lasati in grija bunicilor, sa nu le lipseasca nimic.

Parintii fetei sunt despartiti si au fost chemati pe rand la politie, pentru a vedea cateva poze cu trupul fiicei lor. Cand a recunoscut-o, tatal a lesinat. Coplesiti, oamenii si-au dat seama si ca ar avea nevoie de patru mii de euro pentru a aduce in tara trupul fetei lor, scrie site-ul Pro TV. Cum amandoi traiesc la limita saraciei, oamenii apeleaza acum la mila publica pentru a-si putea inmormanta crestineste fiica.

Fata lor avea de fapt trei copiii dintr-o relatie cu un barbat cu care nu era casatorita, insa unul era in plasament, iar  doi dintre ei se afla in grija mama tinerei.

Mama victimei: “M-a luat asa, am dat o declaratie si mi-a zis ca a gasit-o intr-o padure, moarta, decapitata. M-a intrebat daca imi spune ceva numele Vasile. Da, e tatal copiilor Vasile. Cand m-am linistit am intrebat daca tot s-a intamplat ceea ce s-a intamplat sa-mi arate si poze. Mi-au spus da si ea era.” 

Tanara a vorbit ultima data cu parintii ei pe 22 noiembrie.

“Au fost multe intrebari. Acum am auzit ca un francez a omorat-o.”, sustine Gheorghe Mereuta, tatal fetei.