ROMANCE ARESTATE IN Dubai pentru ca au fumat HASIS

CURTEA DE APEL, CONDAMNARE, DEFINITIVA, GHEORGHE SUPEALA, DIRECTOR GENERAL, PETROMSERVICE, INCHISOARE CU EXECUTARE, ZIZI ANAGNASTOPOL, DIRECTOR FINANCIAR, PEDEAPSA, DELAPIDARE

Doua tinere din Romania care au fost ARESTATE in DUBAI pentru ca au fumat HASIS urmeaza sa fie eliberate dupa ce un tribunal a deci sa le achite.

TURISTELE ROMANCE, arestate in luna martie, au fost achitate dupa ce au recunoscut in fata judecatorilor din DUBAI ca au FUMAT HASIS pe teritoriul tarii noastre, in aceeasi zi in care au plecat spre Emiratele Arabe, noteaza Gulf News, scrie ziare.com. Presedintele completului de judecatori a decis sa le elibereze pe cele doua femei, una de 25 de ani, iar cealalta de 28 de ani, dupa ce avocatii apararii au invocat lipsa de jurisdictie.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: ATENTIE la TRAFICANTII de DROGURI din RIO de JANEIRO!

“Am consumat hasis in Romania, nu in Dubai. Am fumat aproape sase sau sapte tigari in aceeasi zi in care am ajuns aici”, a declarat M.A., una dintre turiste. La randul ei, L.N. a recunoscut ca a fumat hasis in Romania, inainte de a zbura spre Dubai.

Citeste si: Romani ARESTATI in Cipru, dupa ce in masina lor au fost descoperite 7.500 de PASTILE DE ECSTASY 

In timpul procesului, reprezentantii apararii au mai precizat ca procedurile de retinere au fost defectuoase, intrucat au existat contradictii in randul procurorilor. Unul dintre anchetatori a spus ca o tanara ar fi marturisit ca a consumat hasis in Dubai, ceea ce s-a demonstrat ca nu era adevarat.