Romani ARESTATI in Cipru, dupa ce in masina lor au fost descoperite 7.500 de PASTILE DE ECSTASY

Un roman de 46 de ani, fiul sau de 24 de ani si un cipriot de 29 de ani au fost ARESTATI sambata pentru o perioada de sapte zile in urma unor mandate emise de un tribunal din Nicosia, dupa ce in urma unei perchezitii in masina in care se aflau au fost descoperite 7.500 de PASTILE despre care se crede ca ar putea fi ECSTASY, relateaza Agerpres, care citeaza Cyprus Mail.

Seful echipei antidrog, Stelios Sergides, a declarat ca agentii au actionat in baza unui pont potrivit caruia trei barbati urmau sa transporte cu masina de la Larnaca la Nicosia un numar mare de PASTILE DE ECSTASY. Agentii au depistat masina in Larnaca si apoi au urmarit-o pana la Nicosia, iar acolo au supus-o unui control in urma caruia au descoperit in portbagaj doua genti cu 7.500 de PASTILE DE ECSTASY.

Citeste si: Doi TRAFICANTI care aduceau CANNABIS din Spania, ARESTATI la Bucuresti

Cei trei barbati, un roman de 46 de ani, fiul sau de 24 de ani si un cipriot de 29 de ani au fost plasati in arest.

In urma unor perchezitii, politia a descoperit un pistol in casa romanului de 24 de ani. In urma investigatiilor, a mai afirmat Stelios Sergides, s-a stabilit ca romanul de 46 de ani venise in Cipru via Amsterdam, aterizand pe Aeroportul Ercan din Tympou.

Citeste si: DROGURI la CIORAP in VAMA ALBITA

Toti cei trei arestati se declara nevinovati, investigatiile urmand sa continue pentru a determina daca au avut sau nu complici, noteaza Cyprus Mail.

Sursa foto: tvcnews.tv