ROMANI AU TALENT, mega-show la Pro TV. Leon Magdan, cel mai talentat roman care merge in semifinala. VIDEO

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: A fost un mega-show, vineri seara, in cea de-a treia editie a emisiunii ROMANII AU TALENT. Pe scena au intrat concurenti de toate varstele, de la micuti de gradinita pana la seniori, care au aparut in fata juriului, format din Andra, Mihai Petre si Andi, cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstratii sportive, numere de magie, acrobatie sau momente muzicale care au emotionat publicul. 

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: Cel mai emotionant moment al serii a fost oferit de Leon Magdan, “profesor de joaca”, asa cum s-a recomandat. El a spus o poveste cu ajutorul mainilor, a umbrelor si a luminii, pe versurile poemului “Trei fete” de Lucian Blaga. 

“Cele mai bune momente sunt cele care reusesc sa ne rascoleasca sufletul, si daca mai si invatam ceva din experienta traita, e un moment demn sa castige Romanii au talent”, l-a felicitat Mihai Petre, iar Leon a primit din partea juratilor “biletul verde” care ii deschide drumul direct catre semifinala super-show-ului.

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: Una dintre cele mai enigmatice prezente pe scena de la “Romanii au Talent” a fost aceea a “vagabondului misterios”, asa cum se autointituleaza el.

“O prezenta soc”, l-a numit Bartos pe “Vagabondul misterios”, alias Marcel Draga, care a urcat pe scena cu chitara in mana, fara nicio intentie de a canta la ea. Intr-adevar, nimeni n-a stiut exact ce urma sa prezinte Marcel pana nu s-a dezlantuit pe scena intr-un dans “zguduitor”.

“Vad in fata mea un ciudat talentat”, l-a laudat Andra in numele juratilor, asa caa “vagabondul misterios” va reveni la “Romanii au talent” in urmatoarea etapa.