ROMANI GASITI VINOVATI de UCIDEREA unui BIJUTIER la BRUXELLES

Un tribunal din BRUXELLES a decis ca toti cei cinci cetateni ROMANI participanti la jefuirea unei BIJUTERII in Bruxelles, la 24 iulie 2010, sunt vinovati. Insa doar patru dintre ROMANI, – NICOLAE SAMOILA, GHEORGHITA LIPOVANU, GHEORGHE REZMERITA si DAN DRAGOS- sunt vinovati de circumstante agravante in UCIDEREA bijutierului DOMINIQUE LEGROS, in varsta de 60 de ani.

Cel de-al cincilea roman acuzat, FLORIN MANOLACHE, se face vinovat de lovirea si ranirea bijutierului, insa fara intentia de a-l UCIDE, scrie Le Soir. Cei cinci cetateni ROMANI ajunsesera in BRUXELLES cu doar cu patru zile inainte de incident, cu intentia clara de a jefui o BIJUTERIE.

CITESTE SI: ROMANI JUDECATI LA BRUXELLES PENTRU UCIDEREA UNUI BIJUTIER IN 2010

NICOLAE SAMOILA si GHEORGHE LIPOVANU sunt cei care au jefuit BIJUTERIA si au aplicat loviturile cauzatoare de moarte bijutierului, fara insa a avea intentia de a-l ucide. GHEORGHE REZMERITA a recunoscut ca a intrat in BIJUTERIE, insa dupa ce bijutierul fusese agresat de cei doi. DAN DRAGOS si FLORIN MANOLACHE au recunoscut si ei ca au participat la jaf insa au ramas in afara BIJUTERIEI si nu au participat la violente.

Tribunalul a decis ca toti cei cinci au pregatit atacul si ca GHEORGHITA LIPOVANU este cel care a aplicat loviturile cauzatoare de moarte, in vreme ce NICOLAE SAMOILA si GHEORGHE REZMERITA au lovit si ei victima. DAN DRAGOS a fost gasit co-autor al asasinatului deoarece il cunostea bine pe GHEORGHITA LIPOVANU si cat de periculos este acesta. Pedepsele celor cinci vor fi stabilite luni.

CITESTE SI: ROMANCA UCISA CU BESTIALITATE, IN BELGIA

Sursa foto: lameuse