Romania a debutat cu un SCOR ASTRONOMIC la Cupa Mondiala de Minifotbal

Nationala de minifotbal a Romaniei, campioana europeana en titre, a debutat cu o victorie la SCOR ASTRONOMIC la prima editie a Cupei Mondiale, gazduita de Statele Unite, 21-0 cu India, sambata, la Allen (Texas), in Grupa B a competitiei.

Marcatorii echipei noastre au fost Nicolae Constandana, Adrian Calugareanu (doua goluri), Cosmin Craciun (patru), Mircea Popa (doua), Gabriel Tanase (patru), Alin Iacob (doua), Toma Vincene (doua), Razvan Radu, Radu Burciu, Miroslav Nicolin si Iulian Apostol. Cel mai bun pasator al formatiei noastre a fost Radu Burciu, cu patru “assist”-uri, potrivit site-ului oficial al Federatiei Romane de Minifotbal.

Citeste si: Romania a castigat titlul european la minifotbal

In celalalt meci al grupei, Mexicul a invins Germania cu 9-1.

Duminica, de la 23.00, ora Romaniei, tricolorii vor juca derby-ul grupei, cu Mexic, la Wichita (Kansas).

Citeste si: Romania s-a CALIFICAT in SEMIFINALELE Campionatului European de minifotbal 2014

Nationala Romaniei a cucerit, pe 30 noiembrie anul trecut, al cincilea sau titlu european consecutiv la minifotbal, dupa ce a invins Slovenia cu scorul de 1-0 (0-0), in finala miniEURO 2014, la Herceg Novi (Muntenegru). Romania a castigat toate cele cinci editii ale Campionatului European: Slovacia (2010), Tulcea (2011), Chisinau (2012), Grecia (2013) si Herceg Novi (2014).

Sursa foto: facebook.com