Romania a trimis OFICIAL Comisiei Euopene PROPUNEREA actualizata de ACORD DE PARTENERIAT 2014-2020

Ministerul Fondurilor Europene a trimis oficial PROPUNEREA actualizata de ACORD DE PARTENERIAT 2014-2020 Comisiei Europene, prin sistemul informatic de comunicare Structural Funds Communication (SFC), au anuntat marti reprezentantii institutiei.

“Romania a trimis oficial PROPUNEREA actualizata de ACORD, care raspunde tuturor propunerilor si comentariilor facute de Comisie pe marginea versiunii oficiale din 31 martie 2014. Trimiterea OFICIALA a documentului actualizat inseamna ca Romania se apropie de momentul semnarii ACORDULUI, in conditiile in care nu anticipam primirea de noi recomandari din partea Comisiei pe marginea acestuia. In  consecinta, estimez ca Romania va avea ACORDUL DE PARTENERIAT aprobat la sfarsitul verii – inceputul toamnei”, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

Citeste si: TEODOROVICI: Am AGREAT cu CE ultimele detalii inainte de trimiterea ACORDULUI DE PARTENERIAT

Propunerea actualizata a ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 transmisa Comisiei Europene este disponibila aici, pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.

Citeste si: Romania va trimite oficial CE propunerea de Acord de Parteneriat pana pe 31 martie

In 3 iulie, Eugen Teodorovici declara ca a agreat ultimele detalii referitoare la ACORDUL DE PARTENERIAT 2014-2020 cu reprezentantii Comisiei Europene inainte de trimiterea formei actualizate a documentului, mentionand ca nu anticipeaza primirea de noi recomandari din partea CE.

Sursa foto: citynews.ro