ROMANIA – ALBANIA 1-0 / Victorie neconvingatoare pentru tricolori

NATIONALA ROMANIEI a invins ALBANIA cu 1-0 in primul MECI AMICAL al stagiului de pregatire din Elvetia, singurul gol fiind marcat de Razvan Rat in minutul 82.

ROMANIA a inceput slab prima repriza a MECIULUI AMICAL cu ALBANIA disputant in Elvetia, elevii lui Victor Piturca fiind chiar dominate de adversarii cotati mai slab in ierarhia mondiala. Cea mai mare ocazie a Romaniei a venit abia in ultimele 5 minute ale primei parti, cand portarul Berisha a scos doua mingi grele consecutiv, trimise de Grigore si Chipciu, in aceeasi faza.

Citeste si: ROMANIA-ALBANIA 1-0 LIVE TEXT / Razvan Rat aduce victoria nationalei in primul meci amical din Elvetia 

Nici partea secunda nu a fost una tocmai reusita pentru tricolori. ROMANIA a inceput sa preseze abia incepand cu a doua jumatate a partii secunde, ratand cateva bune sanse de gol. Mai intai Maxim a reluat usor peste dintr-o lovitura libera periculoasa, pentru ca mai apoi Rusescu sa devieze periculos in plin careu, Berisha fiind nevoit sa scoata in corner. La acest corner, Grigore a reluat iarasi periculos cu capul, acelasi Berisha avand un nou reflex salvator.

Citeste si: ROMANIA – ALBANIA. INCREDIBIL! SUPORTERI ai echipei nationale, retinuti la Vama Nadlac 

Golul a venit totusi, pe final, in minutul 82, dupa o invalmaseala destul de mare in careul albanez. Razvan Rat a punctat, dupa ce fundasii adversi respinsesera de pe linia portii, ulterior unei reluari cu capul a lui Maxim.

Sursa foto: prosport.ro