ROMANIA – ALBANIA. INCREDIBIL! SUPORTERI ai echipei nationale, retinuti la Vama Nadlac

Mai multi suporteri ai echipei nationale, care se aflau in drum spre Elvetia pentru a sustine nationala ROMANIEI la meciul amical cu ALBANIA, care se va desfasura sambata seara, au fost retinuti la vama Nadlac, transmite sportnews.ro.

Sursa citata precizeaza ca fanii nationalei sunt acuzati ca aveau asupra lor a unui mesaj impotriva Jandarmeriei. “Interdictii abuzive, suporteri retinuti / Instanta se pronunta / Jandarmeria, o adunatura de inculti” era inscriptionat pe bannerul pe care il aveau asupra lor suporterii.

Reamintim ca nationala Romaniei va disputa, sambata, meciul cu numarul 650 din palmaresul general, impotriva ALBANIEI, la Yverdon (Elvetia). Echipa nationala are in prezent 289 de victorii, 163 egaluri si 198 esecuri in 649 de meciuri si un golaveraj de 1.081-844.

Citeste si: Nationala ROMANIEI a ajuns in Elvetia. TRICOLORII vor disputa doua meciuri AMICALE

ROMANIA – ALBANIA se joaca cu incepere de la ora 20.00 si va fi transmis in direct de Antena 1 si in format LIVE TEX de MONDO NEWS. Tricolorii vor mai disputa, pe 4 iunie, un nou joc de verificare impotriva Algeriei, nationala calificata la Cupa Mondiala din Brazilia.

Contactat de SportNews.ro, Liviu, unul dintre suporterii retinuti, a povestit: ”Suntem un grup de suporteri romani si am plecat din Bucuresti spre Elvetia, pentru a sustine nationala Romaniei in meciul amical cu Albania. Noi mergem aproape la toate meciurile tricolorilor. Am fost insa retinuti la vama Nadlac. Suntem aici de mai bine de cinci ore, n-am dormit de o zi si jumatate. De doua ore ni se spune ca vom merge la Arad, dar, deocamdata, suntem tot aici. De, birocratia…

Citeste si: ALBANIA a anuntat lotul de jucatori cu care va aborda meciul amical cu ROMANIA

Ni s-a imputat faptul ca aveam cu noi un banner prin care protestam impotriva abuzurilor Jandarmeriei. La meciul cu Grecia, din barajul de calificare la Cupa Mondiala, am fost retinuti de jandarmi si primisem interdictie de a merge pe stadioane. Am contestat in aceasta decizie in instanta si am avut castig de cauza!

Ni s-a mai reprosat faptul ca aveam la noi materiale pirotehnice. Erau insa dintre cele legale, care se comercializeaza peste tot. Ne-au imputat inclusiv abtipildurile cu Romania, pe care le aveam cu noi! Aveam in jur de 300 de abtipilduri, cu tricolorul, cu inscriptia uniti sub tricolor… Ne intrebau ca unde vrem sa le lipim?”.

Foto: sportnews.ro/Libertatea