ROMANIA-ALGERIA 1-2 (1-1): Tricolorii incheie cu un esec turneul din Elvetia

ROMANIA a fost invinsa de Algeria, 1-2, in cel de-al doilea MECI AMICAL sustinut in Elvetia, nationala pregatita de Victor Piturca fiind dominata clar de selectionata africana.

NATIONALA ROMANIEI a pierdut cel de-al doilea meci amical din turneul de pregatire din Elvetia, scor 1-2 cu Algeria, reprezentativa calificata la MONDIALUL DIN BRAZILIA.

In prima repriza, ROMANIA a aratat ca o echipa pusa pe fapte mari, facand fata cu succes unui adversar care peste o saptamana va juca la CUPA MONDIALA, dar Tanase a irosit dupa cateva bune oportunitati uriase. In replica, algerienii au reusit sa deschida scorul, in minutul 17, prin Bentaleb, dupa ce Chiriches si Pantilimon s-au intrecut in gafe.

Citeste si: ROMANIA-ALGERIA 1-2 LIVE TEXT / Pierdem cel de-al doilea meci amical din Elvetia

ROMANIA a reactionat rapid si dupa numai cinci minute Alex Chipciu a restabilit egalitatea dupa o pasa venita de la Maxim, care l-a lasat pe stelist in pozitie de unu la unu cu portarul advers.

Citeste si:  STEAUA ocupa LOCUL 29 in CLASAMENTUL IFFHS

Repriza secunda a fost una diametral opusa cu algerienii la timona, dominand din toate punctele de vedere. Golul victoriei a venit conform cursului jocului si a fost inscris de Soudani in minutul 66, iar pana la final Silviu Lung jr, a facut minuni, limitand proportiile scorului.

Sursa foto: gsp.ro