ROMANIA ar putea avea un nou CRIMINAL in SERIE! Politia il cauta pe asasinul GABRIELEI DORGAI

ROMANIA ar putea avea un nou CRIMINAL in SERIE. Autoritatile cauta suspectul care ar fi ucis-o pe GABRIELA DORGAI, actrita din Satu Mare si probabil pe Kardos Gyurik Kristina, o femeie din Ungaria. Metoda de operare in ambele cazuri este identic, informeaza postul B1 Tv

Victimele au fost sugrumate, dezbracate de la brau in jos si gasite cu un singur pantof in picior. Ipoteza anchetatorilor ar putea fi confirmata de testul ADN gasit la locul crimelor. Tocmai de aceea, autoritatile din Romania si Ungaria au intrat in alerta.

CITESTE SI: CUTREMURATOR: O actrita a fost BATUTA, VIOLATA si UCISA la SATU MARE 

Autoritatile romane si ungare colaboreaza pentru a stabili cu exactitate daca sunt pe urmele unui criminal in serie. In data de 25 septembrie, Kardos Gyurik Kristina a fost ucisa cu sange rece in Budapesta, pe malul Dunarii. Femeia de 36 de ani a fost surprinsa in timp ce alerga, a fost doborata de atacator care a strangulat-o si a violat-o.

Politistii din Ungaria sunt de parere ca ucigasul este roman si ar fi ajuns in Budapesta cu ajutorul unei ambarcatiuni. Apoi, cu acelasi mijloc de transport, acesta s-ar fi intors in tara.

In noaptea de 9 spre 10 noiembrie, actrita Gabriela Dorgai din Satu Mare era omorata pe malul Somesului. Ce le-a atras atentia anchetatorilor a fost modul de operare al criminalului. Victima fusese sugrumata, dezbracata de la brau in jos si lasata cu un singur pantof in picior. Exact felul in care a fost ucisa si femeia din Budapesta.

Daca ADN-ul suspectului gasit la locul crimelor este identic, atunci Romania si Ungaria ar putea avea de-aface cu un psihopat care ar putea continua sa ucida femei pana cand va fi prins de autoritati. Pentru capturarea suspectului, autoritatile de la Budapesta ofera o recompensa de aproximativ 2,3 milioane de euro. 

Sursa foto: jurnalul.ro