ROMANIA – ARGENTINA: FRF le pregateste o surprinza fanilor

Suporterii nationalei Romaniei ar putea sa aiba parte de o surpriza uriasa cu ocazia meciului amical contra Argentinei, programat pe 5 martie.

Federatia Romana de Fotbal isi doreste ca amicalul de gala dintre Romania si Argentina, de pe 5 martie, sa fie precedat de un meci demonstrativ in care sa se infrunte Romania ’94 si Argentina ’94. “Presedintele FRF, Mircea Sandu, este cel care a initiat acest demers. Nu va pot spune acum foarte multe, ci doar faptul ca toata lumea s-ar bucura ca in deschiderea mareului amical, sa joace si echipele din ’94, cu Hagi, Popescu, contra lui Batistuta. Gazonul nu va avea de suferit, jucatorii mai mult vor demonstra ca inca mai pot sa alerge, nu vor fi acele atacuri care fac sa sara brazdele de gazon”, a declarat directorul tehnic al Federatiei, Anghel Iordanescu.

Citeste si: Chiriches nu va juca in amicalul cu Argentina! Accidentarea este mai grava decat se credea 

Partida ar reprezenta o reeditare a jocului din 1994, de la Campionatul Mondial din SUA, “tricolorii” obtinand atunci o victorie superba in fata Argentinei lui Batistuta, Simeone sau Redondo, scor 3-2 pe “Rose Bowl” din Pasadena, in fata a peste 90 de mii de spectatori.