ROMANIA-ARGENTINA: Vezi ce a declarat Victor Piturca la conferinta de presa

Selectionerul Victor Piturca a declarat astazi, la conferinta de presa sustinuta inaintea partidei amicale Romania-Argentina, ca isi doreste sa obtina un rezultat mare in acest meci.

Victor Piturca a declarat astazi, cu o zi inaintea meciului amical pe care Romania il va sustine miercuri contra Argentinei, ca nationalei noastre ii este mai usor sa evolueze impotriva lui Messi si compania decat impotriva Greciei. “Vreau sa realizam un joc bun si sa obtinem un rezultat bun. Obiectivul meu si al jucatorilor este sa nu pierdem jocul de miercuri. Mi-a placut atitudinea baietilor in cele doua zile de pregatire, sunt dornici si entuziasti iar asta ma face sa fiu si eu optimist. Cred ca vom obtine un rezultat bun. Romania are jucatori care pot surprinde Argentina.Le-am si spus baietilor ca evolutiile noastre sunt mai bune cu echipele sud-americane. Mai dificil este sa joci impotriva unei echipe ca cea a Greciei, care se inchide si face un marcaj strans”, a spus Piturca la conferinta de presa.

Citeste si: ROMANIA – ARGENTINA: Oaspetii sud-americani sunt plini de ifose 

Selectionerul a mai precizat ca atacantul Bogdan Stancu a parasit cantonamentul primei reprezentative, acuzand o accidentare. “Bogdan Stancu a parasit cantonamentul, el a venit cu probleme de la club. Sa vedem daca va putea juca. Daca nu se poate, asta e situatia, nu va juca Stancu. Matel e bine. El a primit o lovitura luni seara, insa nu a fost foarte dura”, a mai spus Victor Piturca.

Meciul amical dintre nationalele Romaniei si Argentinei se va disputa miercuri seara, pe National Arena din Bucuresti, cu incepere de la ora 21:00 si va transmis in format LIVE TEXT de MONDO NEWS.

Sursa foto: gsp.ro