ROMANIA – ARGENTINA: Vezi ce va face Messi la finalul partidei cu tricoul !

Mijlocasul echipei nationale a Romaniei, Gabi Torje, stie ce va face Lionel Messi cu tricoul la finalul partidei pe care tricolorii o vor disputa in compania Argentinei.

Gabi Torje sustine ca Messi nu va face schimb de tricouri cu niciun jucator din tabara noastra la finalul partidei amicale Romania-Argentina. “N-o sa-l schimbe cu nimeni, va spune ca il are promis. Am mai jucat impotriva lui, stiu si de la ceilalti colegi cum se intampla in cazul lui. Le-am zis si colegilor sa nu mergem sa-i cerem tricoul. Noi vom intra cu capul sus pe teren, vom intalni Argentina, care are multi jucatori foarte valorosi, nu doar pe Messi”, a spus Torje pentru Sport.ro.

Citeste si: ROMANIA – ARGENTINA: Echipament nou pentru tricolori. FOTO

“Messi e la un club foarte mare, are o echipa foarte mare in spate. La nationala nu a reusit asa multe performante. Daca totusi face schimb de tricouri, probabil ca pe al nostru il va lua si il va lasa la prima spalatorie. Nu cred ca le pastreaza pe toate, probabil doar cele de pe la prieteni”, a continuat acesta.

 Meciul amical dintre reprezentativele nationalele ale Romaniei si Argentinei se va disputa pe 5 martie, la ora 21:00, pe Arena Nationala, si va fi transmis in format LIVE TEXT de MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro