ROMANIA-DANEMARCA: ANGHEL IORDANESCU il invita pe KLAUS IOHANNIS la meciul amical de pe Arena Nationala

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, ANGHEL IORDANESCU, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca il va invita pe KLAUS IOHANNIS la meciul amical cu DANEMARCA, daca acestuia ii va face placere sa fie prezent.

Intrebat daca il invita pe KLAUS IOHANNIS la meciul cu DANEMARCA, Iordanescu a spus: “Sa nu amestecam fotbalul cu politica. Suntem aici sa-i facem fericiti pe toti romanii. Echipa nationala este a tuturor si noi avem obligatia sa le aducem bucurie. Dar daca ii face placere, cu draga inima, e bine primit in orice moment. Oricine ar fi castigat ii lansam aceasta invitatie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am indeplinit aceasta obligatie, acest drept din Constitutie. In rest, noi avem nevoie sa fie alaturi de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligatia de a-i face sa ne iubeasca”.

Citeste si: ROMANIA-DANEMARCA: Atacantul MIHAI ROMAN a fost CONVOCAT la echipa nationala pentru meciul amical de marti

Nationala ROMANIEI va intalni DANEMARCA, intr-un meci amical, marti, de la ora 20.30, pe Arena Nationala.

KLAUS IOHANNIS a obtinut 54,50 la suta din voturi la turul II al alegerilor prezidentiale, iar VICTOR PONTA a fost votat de 45,49 la suta dintre alegatorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 99,07 la suta din procesele verbale.

Citeste si: DOI JUCATORI au PARASIT cantonamentul echipei nationale din cauza unor PROBLEME MEDICALE

Candidatul ACL, KLAUS IOHANNIS, a fost votat de 6.242.825 dintre alegatori, in timp ce VICTOR PONTA, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegatori.

Sursa foto: frf.ro