ROMANIA – DANEMARCA, scor 2-0. Keseru, nasul nordicilor!

Reprezentativa Romaniei a invins, marti, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (0-0), selectionata Danemarcei, intr-un meci amical in care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keseru, in minutele 53 si 58.

1-0: Chipciu i-a pasat lui Keseru, care l-a driblat pe Andersen si a marcat in poarta goala.

2-0: Keseru a primit o pasa de la Rat si a marcat cu un sut la vinclu de la circa 20 de metri.

Romania: Pantilimon – Papp (Luchin ’80), Chiriches (Moti ’70), Gardos, Rat – Hoban, Prepelita (Pintilii ’84) – Enache (Ad. Popa ’46), Maxim (Bicfalvi ’64), Sanmartean (Chipciu ’46) – Keseru. Selectioner: Anghel Iordanescu.

Danemarca: S. Andersen – Jacobsen, Kjaer (Vestergaard ’46), Bjelland, Boilesen (S. Poulsen ’79) – Christiansen (Bech ’46), Jorgensen (Hansen ’70), Thomsen – Vibe (Y. Poulsen ’73), Bendtner, L. Andersen (Wurtz ’28). Selectioner: Morten Olsen.

ROMANIA-DANEMARCA, SCOR 2-0. LIVE TEXT

Trei minute de prelungire.

Minutul 83: Andrei Prepeliţă a fost înlocuit de Mihai Pintilii, la câteva secunde după ce Keşeru a fost aproape de a realiza hattrickul.

Minutul 80: Ocazie bună pentru Prepeliţă, care a tras puternic în diagonală, dar mingea a trecut puţin pe lângă.

Minutul 79: Încă o schimbare la oaspeţi. Simon Busk Poulsen a intrat în locul lui Boilesen. De asemenea, Luchin l-a înlocuit pe Paul Papp în echipa României.

Minutul 73: O altă modificare în naţionala Danemarcei. Lasse Vibe i-a lăsat locul lui Yussuf Yurary Poulsen.

Minutul 70: Schimbări în ambele echipe. La oaspeţi, a ieşit căpitanul Kvist şi a intrat Kian Hansen. În echipa României, Cosmin Moţi l-a înlocuit pe Vlad Chiricheş.

Minutul 70: Schimbari in ambele echipe. La oaspeti, a iesit capitanul Kvist si a intrat Kian Hansen. In echipa Romaniei, Cosmin Moti l-a inlocuit pe Vlad Chiriches.

Minutul 64: Eric Bicfalvi il înlocuieste pe Alexandru Maxim si isi face debutul in echipa nationala.

Minutul 58: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Keseru reuseste prima sa dubla la nationala, ducand scorul la 2-0 cu un sut senzational de la 25 de metri.

Minutul 57: O alta oportunitate irosita de Maxim, al carui sut din interiorul careului a fost respins de portarul danez.

Minutul 54: Ocazie uriasa ratata de Maxim. Scapat singur cu portarul, mijlocasul lui Stuttgart a finalizat lamentabil si a trimis pe langa poarta.

Minutul 53: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Romania conduce cu 1-0, dupa golul lui Keseru. Intrat la pauza, Chipciu a avansat pe partea stanga si i-a pasat splendid lui Keseru, care a pacalit pasul la offside al danezilor si a deschis scorul, dupa ce l-a driblat si pe Stephan Andersen.

A inceput a doua repriza.

Final de prima repriza, Romania-Danemarca scor 0-0 la pauza

Minutul 27: Prima schimbare in meciul Romania-Danemarca. Lucas Andersen, accidentat, a fost inlocuit de Rasmus Wurtz.

Jocul tricolorilor este total diferit de cel din partida cu Irlanda de Nord.  

Dupa primele 20 de minute alepartidei, Romania a avut o posesie de 59%. Totusi, marile ocazii au apartinut danezilor.

Aproximativ 10.000 de suporteri sunt pe Arena Nationala.

Min 12: Romania inscrie dupa o faza incalcita in careul mic al oaspetilor, insa reusita este anulata. Papp (cel care a marcat ambele goluri ale Romaniei in victoria cu 2-0 obtinuta in fata Irlandei de Nord) si Keseru l-au impins pe fundasul danez care nu a mai putut opri mingea. Arbitrul a anulat golul! 

Deocamdata, nordicii domina centrul terenului. Momentan, tricolorii se chinuie sa “lege” mai mult de doua pase. 

Min 4: Kvist reia cu capul, de la marginea careului mic, dar mingea se duce peste poarta lui Pantilimon

A inceput meciul.

Echipe de start:

Romania: Pantilimon – Papp, Chiriches, Gardos, Rat – Prepelita, Hoban – Enache, Maxim, Sanmartean – Keseru

Danemarca: Stephan Andersen – Lars Jacobsen, Simon Kjaer, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen – Anders Christiansen, Kvist Jorgensen, Nicolaj Thomsen – Lasse Vibe, Nicklas Bendtner, Lucas Andersen.

La meciul ROMANIA-IRLANDA DE NORD din preliminariile Euro-2016, disputat, vineri, pe Arena Nationala, si incheiat cu scorul de 2-0, au asistat 28.892 de spectatori, dintre care aproximativ 1.000 de fani irlandezi.

Preturile stabilite de FRF pentru amicalul de marti cu DANEMARCA sunt urmatoarele: 400 de lei – VIP 1, 150 de lei – VIP 2, 40 de lei – Tribuna Vest, inel 2 si 3, Tribuna Est, inel 1, 2, 3 central, 30 de lei – Tribuna Est, inel 1, 2, 3 periferic, si 20 de lei – Peluze.

Foto: sport.ro