ROMANIA-DANEMARCA: Peste 600 de JANDARMI vor asigura ORDINEA PUBLICA la meciul de pe Arena Nationala

Peste 600 de JANDARMI vor actiona marti pentru desfasurarea in conditii de siguranta a partidei internationale de fotbal dintre reprezentativele ROMANIEI si DANEMARCEI, a anuntat Jandarmeria Capitalei.

Potrivit sursei citate, principalele misiuni ale JANDARMILOR vor viza asigurarea masurilor de ORDINE PUBLICA in imediata apropiere a stadionului, pe traseele de afluire si defluire a suporterilor romani precum si asigurarea unui climat de siguranta in principalele puncte din Capitala.

Citeste si: ROMANIA-DANEMARCA, 20.30, PRO Tv, LIVE TEXT MONDO NEWS / O noua REVANSA?

Partida de fotbal se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 20.30, iar accesul spectatorilor in stadion se va face de la ora 19.00, numai pe baza de bilete si invitatii.

Jandarmeria Capitalei solicita atat suporterilor, cat si cetatenilor Capitalei sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine.

Citeste si: ROMANIA-DANEMARCA: ANGHEL IORDANESCU il invita pe KLAUS IOHANNIS la meciul amical de pe Arena Nationala

Totodata, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de acces, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp la stadion.

Sursa foto: gandul.info