ROMANIA-FINLANDA: 10.000 de GRATUITATI si PRET UNIC de 20 de lei pentru BILETE, exceptie facand zona VIP

Cei 10.000 de suporteri care au achizitionat BIILETE VIRTUALE la meciul dintre ROMANIA si FINLANDA, de joi, din preliminariile EURO 2016, le pot schimba in BILETE GRATUITE REALE, a anuntat presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), RAZVAN BURLEANU, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Casa Fotbalului.

Operatiunea se va desfasura conform unei proceduri ce va fi publicata pe site-ul FRF. Incepand de marti, de la ora 14,00, se vand BILETE la cele 14 case ale ARENEI NATIONALE, precum si in 500 de puncte din tara, la magazinele Germanos si Immedio. In premiera, CASA de BILETE din B-dul Basarabia va fi deschisa nonstop, iar celelalte pana la ora meciului (21,45). PRETUL UNIC a fost stabilit la 20 de lei biletul, cu exceptia zonei VIP, dar si acolo preturile vor fi reduse.

De asemenea, s-a constituit un grup de lucru care lucreaza 24 de ore din 24, a precizat RAZVAN BURLEANU. Meciul dintre nationalele ROMANIEI si FINLANDEI se va disputa cu spectatori, a anunta FRF, luni, dupa ce UEFA hotarase initial sa aiba loc cu portile inchise.

CITESTE SI: UEFA, DECIZIE DE ULTIMA ORA IN CAZUL MECIULUI ROMANIA – FINLANDA. CE SE VA INTAMPLA

”In urma pledoariei sustinute de catre juristii Federatiei Romane de Fotbal in fata Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reusit sa suspende toate sanctiunile care fusesera decise in prealabil de catre Comisia de Control, Etica si Disciplina a forului continental”, se arata in comunicatul FRF.

Dupa meciul cu Grecia (0-0, la Bucuresti, 7 septembrie), UEFA a decis sanctionarea FRF cu obligativitatea de a disputa cu portile inchise urmatorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. Pentru acelasi meci s-a dispus si o amenda de 60.000 de euro, cele doua sanctiuni fiind dictate pentru incalcarea articolelor 14 (comportament rasist) si 16 (2), litera c (pirotehnie) din Regulamentul Disciplinar.

FRF a fost sanctionata si pentru incidentele de la meciul cu Ungaria (0-0, la Budapesta, pe 4 septembrie), amendata cu 70.000 de euro ca urmare a incalcarii prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g si h (tulburari provocate de spectatori — lipsa de respect fata de imnul national si lupte intre suporteri) din Regulamentul Disciplinar.

Pe 20 august, Comisia de Control, Etica si Disciplina a UEFA a sanctionata FRF cu o amenda de 17.000 de euro dupa incidentele de la meciul din deplasare cu Irlanda de Nord (0-0), ce a avut loc pe 13 iunie.

Partida dintre ROMANIA si FINLANDA va avea loc joi 8 octombrie, de la ora 21,45, pe ARENA NATIONALA, iar duminica se va juca meciul dintre INSULELE FEROE si ROMANIA, la Torshavn (19,00, ora Romaniei), ultimul al tricolorilor in Grupa D a preliminariilor EURO 2016.

Sursa foto: sport