ROMANIA-FINLANDA. IORDANESCU: Vreau ca echipa NATIONALA sa se ridice la NIVELUL SUPORTERILOR

ANGHEL IORDANESCU, selectionerul nationalei Romaniei, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca vrea de la fotbalistii tricolori SA SE RIDICE LA NIVELUL SUPORTERILOR din tara noastra, relateaza Agerpres.

”Suporterii vor face joi o atmosfera extraordinara pe stadion. Vreau, din tot sufletul, ca echipa noastra nationala sa se ridice la nivelul suporterilor romani”, a precizat Iordanescu. In continuare, el a spus: ”Avem un meci dificil cu FINLANDA, un adversar care mai spera la calificare. Personal doresc ca jucatorii romani sa dea dovada de o concentrare maxima, de determinare si agresivitate, pentru a rezolva ecuatia calificarii cat mai repede”.

In legatura cu absenta atacantului CIPRIAN MARICA din lot, selectionerul a aratat: ”Este greu sa apelezi la un fotbalist care a avut trei operatii si a stat opt luni fara sa joace”.

VLAD CHIRICHES a declarat la conferinta de presa ”Este un joc dificil cu Finlanda. Avem in fata un adversar bun. Avem forta sa castigam aceasta confruntare de pe Arena Nationala”.

CITESTE SI: ROMANIA-FINLANDA: “TRICOLORII” AR PUTEA AVEA UN ALT SELECTIONER LA TURNEUL FINAL DIN FRANTA

RAZVAN RAT a precizat: ”Este foarte important ca suporterii sa ne sustina pana la ultimul minut al meciului. Este o bucurie, o onoare si o mandrie sa jucam cu fanii prezenti la stadion”.

GABRIEL TORJE a spus: ”Finlanda vine la Bucuresti dupa doua rezultate pozitive. Este o echipa buna, dar noi suntem mai valorosi in comparatie cu ei. Sper ca acest lucru sa se vada pe teren si sa obtinem toate cele trei puncte puse in joc”.

CLAUDIU KESERU a aratat: ”Eu sunt pregatit sa intru pe teren, in conditiile in care se va apela la mine. Nu este important numele celui care marcheaza un gol, in meciul de joi, important este ca noi sa putem obtine o victorie”.

Pe 8 octombrie, de la ora 21,45, pe Arena Nationala, ”tricolorii” vor intalni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17,00 (19,00, ora Romaniei), reprezentativa noastra sa dispute ultimul sau meci din grupa, in preliminariile EURO 2016, contra echipei INSULELOR FEROE.

Sursa foto: gsp